Riga Style Hostel majutab välistudengeid

Kui möödunud on suvehooaeg ja reisimine vähenenud, Riiga saabuvad välistudengid, kes oma õpinguid alustavad või jätkavad just Läti pealinna kõrgkoolides, ja nende hulgas tõuseb päevateemaliseks elukoha küsimus. Kõige sagedamini oma ajutiseks koduks tudengid valivad kõrgkooli pakutavaid ühiselamuid, kortereid ja hosteleid.

Riga Style Hostel saab lugematuid kõnesid ja kirju välistudengitelt pikaajalise majutusega seotud küsimustega, ja juba teist aastat järjest pakutakse mitte ainult tuba, vaid ka elamise otse Riia südames, hubases, isegi perekondlikus õhkkonnas. Suurim nõudlus, muidugi, on privaatsete tubade järgi, kus majutus on mõeldud ühele või kahele inimesele, kuid noored ei keeldu ka rohkemate kohtadega tubadest, kus saab olla koos oma sõpradega. Elamisel majutusasutuses Riga Style Hostel keskendutakse sellele, et võrreldes korteritega, tudeng ei maksa eraldi kommunaalkulusid ja muid olmekulusid. Kõik see on tagatud hostelis, sealhulgas WiFi-ühendus. Tudeng võib vaadata telerit puhketoas, kuulata enda valitud muusika CD-d, valmistada köögis toitu jne. Hostel mõistliku hinnaga pakub pesupesemise ja dokumendiprintimise teenuseid.

Hostelis on alati kohapeal personal, kes mitte ainult ei hoolitse puhtuse eest tubades ja üldkasutatavates ruumides, vaid on abivalmis ja vastutulelik ka külastajate vastu. Saabudes välistudengitel, moodustub sõbralik ja ühtne õhkkond. Seda tugevdavad üritused Riga Style Hostel ruumides ja ekskursioonid väikebussiga.

 Jyri Zheng elab hostelis teist õppeaastat ja ta ütleb: „Ma arvan, et Riga Style Hostel on väga komfortne ja asukoht on tõesti mugav. Lähedal on Bussijaam, Vanalinn, kuid hosteli enese asukoht on vaikne ja turvaline. Parim, mis võib olla selles hostelis - see on personal! Töötajad ei ole mitte ainult ilusad ja lahked, kuid ka väga abivalmid ja kaasavad mind nagu oma perre juba esimesest hetkest. Riga Style Hostel on soe ja hubane koht."

Ka Mustafa Mossa Riga Style Hostel´is on juba teist korda: ” Olen välismaa tudeng, kellel on tähtis elamise ja õppimise keskkond. Riga Style Hostel vastab paljudele minule vajalikele standarditele.  Mulle meeldib hosteli õdusus ja samal ajal ma ei tunne, et viibiks hostelis, kuna siin on kõik, mida vajan - mugav voodi, puhas köök, pesumasin, internet, jne. Samuti hostel on stiilse disainiga võrreldes erinevate suurlinnadega. Lisaks personal on väga sõbralik ja osavõtlik. "

Tudengid, tere tulemas Teie uude ajutisse koju!


KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52376103sec.