Kogu info välisõppe kohta on Tallinnas

3. oktoobril, Tallinnas, Radisson Blu Hotels Olümpia konverentsikeskuses, toimub igaaastane rahvusvahelise hariduse mess „Days of International Education”.

Eesti elanike huvi välisõppe vastu kasvab iga aastaga. Mess annab võimaluse abiturientidele, vanematele, õpetajatele ja üliõpilastele saada infot esmaallikast – õppeasutuste esindajatelt (rohkem kui 50 õppeasutust).

Rahvusvahelise hariduse mess toimub Eestis kaks korda aastas, alatest aastast 2007. Selle aja eest on kasvanud  nende õpilaste arv, kes läheb õppima välismaale. Hariduse kättesaadavus EL riikides ja kõrge kvaliteediga erinevate õppeprogrammide rohkus pakub huvi meie elanikele.

Messi külastajad saavad tutvuda tuntud inglise internaatkoolide  ja kolledžitega, mis aitavad sisse astuda parimatesse Suurbritannia ülikoolidesse. Õppimine erakoolides on tasuline. Võib minna õppima riiklikku kolledžisse, kus on tasuta õppimine. Riiklikud kolledžid pakuvad ka kutseharidusprogramme.

Tasuta võib õppida ka Taanis. Messil on võimalus saada infot programmide, sisseastumistingimuste, tähtaegade kohta.

Hollandi riiki esindavad HAN University of Applied Science ja NHTV Breda University of Applied Sciences.

Messist võtab ka osa  Londoni muusika- ja tantsukonservatoorium Trinity Laban. Konservatooriumi õppeprogrammid: Performance; Compositsion; Jazz; Musical Thatre Performance; Creative Practice; Dance Theatre.

FINNIPS´i organisatsioon, kuhu kuulub 22 soome rakendusteaduste ülikooli, pakub kokku 50 inglisekeelset programmi.

EUROOPAST HIINANI – HARIDUS ILMA PIIRIDETA. UNIKAALNE VÕIMALUS EESTIS!

Teist korda Eestisse tuleb delegatsioon Hiina Rahvavabariigist, mida esindab Hiina 23 ülikool.

Hiina – on tsivilisatsiooni häll, kiiresti arendava majandusega riik, mida peetakse veetlevaks kohaks mitte ainult finants- kuid ka intellektuaalseteks investitsioonideks. Eelmisel aastal 660 hiina  ülikoolis õppis 290 000 üliõpilast 194 maailmariigist! Tänu suurte majandussaavutuste,  teaduse ning tehnoloogiate arengule on saanud viimastel aastatel  riigi kõrgharidusprogrammid maailma tunnustuse.

Õppimine välismaal on väga keerulise süsteemi kompleks. Peab täpselt teadma, milline on õige aeg esimeseks sammuks.  Loodame, et „Days of International Education“ aitab teid!

Messi tööaeg: 10.00 - 18.00. Sissepääs on vaba.

Messi korraldaja: Baltic Council for International Education, www.balticcouncil.org , tallinn@balticcouncil.org

Info koostas:

Jekaterina Rožkova.

t. 6998300


 

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64346695sec.