airBaltic kandideerib täpsemaiks Euroopas

Läti rahvuslik lennufirma airBaltic on nimetatud FlightStats analüütikute poolt üheks, kes kandideerib täpseima piirkondliku lennufirma tiitlile. FlightStats analüütikud jälgivad iga päev enam kui 150 000 lendu, mida opereerivad tuhanded lennufirmad ja lennujaamad üle maailma.

airBalticu korporatiivkommunikatsiooni asepresident Jānis Vanags: “airBaltic palub mugavaid ühendusi 60 sihtkoha vahel Euroopas, Lähis-Idas, Venamaal ning SRÜs. Pea üheksa lennuga kümnest, mis väljuvad õigeaegselt, oleme saavutanud tööstuse juhtiva tulemuse transfeervedajana, kes pakub taskukohase hinnaga pileteid.

Me oleme selle täpsusetulemusega väga rahul, sest pöörame airBalticus erilist tähelepanu reisijatele, kes sõidavad läbi Riia ning anname endast parima, et kindlustada reisjate jõudmine järgmisele lennule hoolimata võimalikest takistustest. Transfeerreisija jaoks on võtmetähtsusega täpsus; midagi, mida on võimalik eirata punktist-punkti vedajatel, kel pole transfeere.”

2011. aastal parandas Läti rahvuslik lennufirma airBaltic oma lennutäpsust 15-minutilisel skaalal tulemuseni 88.6%, lendudel, mis ühendavad Riia sõlmjaama sihtkohtadega Euroopas, Lähis-Idas, Venemaal ning SRÜs. airBaltic saavutas sellega 5.2 protsendipunkti parema tulemuse kui aastal 2010, mil tulemuseks oli 83.4%.

airBaltic oli esimene lennufirma Euroopas, mis tutvustas õigeaegse saabumise garantiid 2009. aasta alguses. See kindlustus võimaldab airBalticu reisijatel muuta harvad hilinemised vähem ebamugavaks.

airBalticu võrgustikus on 60 sihtkohta, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt läbi Riia kodubaasi lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas.

Rohkem infot nominatsiooni kohta leiate: opsawards.flightstats.com/winners-airline-2011.html

 

Lühidalt airBalticust: AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) on 1995. aastal asutatud aktsiaselts, mille põhiosanik on Läti riik 99,8% osalusega. airBalticu lennuparki kuulub 34 lennukit: 6 Boeing 737-500, 8 Boeing 737-300, 2 Boeing 757-200, 10 Fokker 50 tüüpi lennukit ja 8 Bombardier Q400Next Geni. airBaltic pakub otselende kolmest Baltikumi pealinnast – Riiast, Tallinnast ja Vilniusest. airBaltic sai tiitli Airline of the Year 2009/2010 European Regions Airline Associationilt ning airBaltic võitis auhinna Air Transport World Phoenix Award 2010, saades nii ülemaailmse tunnustuse, mis märgib silmapaistvat äri restruktureerimist. airBaltic valiti anna.aero ANNIES auhinna saajaks, olles uute liinide arvestuses suurim lipukandja Euroopas. airBaltic võitis Budgies World Low Cost.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58329701sec.