Seikluspargid loovad põnevaid mälestusi

Veel on viimaste ilusamate ilmadega võimalik võtta viimast seiklusparkidest.

Elvas on avatud värske seikluspark, mis on end saanud suve jooksul ilusasti sisse töötada. Kaunis männimetsas asuva Elva Seikluspargi kõige adrenaliinirohkemaks atraktsiooniks on õhusõit üle Verevi järve ja tagasi: kokku 800m vabalaskumist vee ja taeva vahel, mis on Baltikumi üks pikimaid. Männimetsas jalutamine olevat tervislik, aga puulatvades ronimine on juba kõrgem pilotaaž.

Padise seikluspark sobib täpselt üheks nädalavahetuse väljasõiduks. Valida on kõrgemate ja ekstreemsemate kui ka maadligi asuvate radade vahel. Oma kordinatsiooni ja käteosavust saab proovida nii ahviraudteel kui puulatvades, adrenaliinitaset kergitab suurejooneline vabalangemine.

Alutaguse Seikluspark asub Ida-Virumaal, Kurtna järvestikus, Alutaguse Puhke- ja Spordikeskuses. Seikluspargis on viis erineva raskusastmega seiklusrada, 22 põneva ülesandega Laste Seikluspark ning aastaringselt avatud tuubirajad. Siin saad teha Eesti pikimad õhusõidud üle järve - vägeva lennu pikkuseks on pea pool kilomeetrit.

Ida-Virumaal asub ka Eesti kindlasti kõige omapärasem seikluskeskus - Kiviõli vanale tuhamäele loodud park. Suvisel ajal saab elamise mägiautoga kõrgendikust alla kihutades, talvel võib jällegi proovida tuubisõitu või lumelauda. Lisaks saab ka seal laskuda köiega ning seda lausa kiirusel 80km/h üle ainulaadse Ida-Virumaa maastiku.

Jõgevamaal ehk Kalevipoja kodus oodatakse külastajaid Krati seiklusparki, kus juba omal ajal harjutas meie oma rahvuskangelane ise. Lisaks seiklustele maa ja taeva vahel, maalilises looduskeskkonnas, saab teemapargis teha tutvust Kalevipoja muuseumiga ning tunda end tõelise vägilasena.

Loe lisaks:

Padise seikluspark
Alutaguse seikluspark
Kiviõli seikluspark
Elva seikluspark
Krati seikluspark Jõgevamaal
Seikluspargid Eestis

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77281713sec.