Emajõe suvekontserdid kutsuvad tasuta kontsertidele Emajõe ääres

Teist korda toimuval Emajõe kontserdisuvel saab kuulata muusikat folgist jazzini.


Sellel suvel on kontserdisarja korraldajad pannud esinejad harmoneeruma esinemiskohtadega, luues nii ainukordse ja unustamatu õhkkonna. "Uutes esinemiskohtades käituvad heli ja ruum teistmoodi ning iga kontsert on kordumatu. Elamus sõltub asukohast, kahjuks või õnneks ka ilmast ning kaasalööjaist ehk kontserdipaiga uudsuse tõttu erksaks muutunud publikust," rääkis Kaari Soosalu Tiigi Seltsimajast.

"Kontserdisarja jooksul on võimalus avastada uusi ja üllatavaid paiku Supilinna allee lõpus olevast rannast kuni Sõpruse silla aluseni. Just viimane kontserdipaik oli eelmisel aastal tõeliseks hitiks, kus nii mõnigi tartlane viibis esimest korda," lisas kontserdisarja korraldaja.


Emajõe suvekontsertide programmi alustab 5. augustil kell 21 TÜ Delta keskuse terrassil duo Puuluup. Duo koosseisu kuuluvad Marko Veisson ja Ramo Teder, kes mängivad hiiukannelt ning lubavad natuke laulda ka. Kontserdile eelneb kell 20 vestlusring „Rikas linn, vaene linn“. Omamoodi vaatemäng saab olema kindlasti ka see, kuidas esinejad lavale ja lavalt ära saavad!


12. augustil kell 21 kutsutakse linlasi suvisele rannapeole Supilinna allee lõpus olevasse Tartu Emajõe randa, kus esineb ansambel Angus. Lõuna-Eestist pärit muusikud toovad Emajõe kallastele lõunamaiseid tuuli, lubades kuulajatele rõõmsat tantsupidu reggae ja ska-rütmide saatel. Kontserdile eelneb kell 20:00 Priit Kuuse loeng seiklemisest ja reisimisest. Randa soovitavad korraldajad kindlasti kaasa võtta piknikuteki ja trikoo!


19. augustil kell 21 astub lavale Jannseni ja Koidula mälestusväljakul ansambel Nikns Suns. Karismaatiline kooslus, mis loob võimsa sümbioosi pärimusmuusikast ja rokist. Kontserdile eelneb kell 20:00 zooloog Aleksei Turovski loeng teemal „Mageveekogude loomad, vaimud ja jumalad Emajõe kastmes“.


26. augustil kell 21 esineb Emajõe sõudebaasi sillal ja rannas koosseis „Sõbrad Emajõel“, kuhu kuuluvad Kristjan Üksküla, Priit Strandberg ning flötist Marion Strandberg. Kontserdile eelneb kell 20:00 vestlusring „Mine metsa! Linnas?!!“


2. septembril lõpetab suvekontserdid 2020 sarja Emajõe vasakpoolsel kaldal Sõpruse silla all Reigo Ahvena Trio. Kontserdile eelneb kell 20:00 Ööülikooli loeng. Kõnelejaks on seekord hüdrobioloog Kristjan Piirimäe.


Suvekontsertide sarja eesmärgiks on tuua mõnusat ja head muusikat Tartu suvisesse linnaruumi ning tutvustada põnevaid kohti Emajõe ääres. Seetõttu on Emajõe suvekontserdid programm kõigile huvilistele tasuta, kuulata võib nii kaldalt kui ka veest! Mõnusamaks olemiseks on sündmusega kaasas kohvik Säde, kes pakub kohvi ja teed. Et looduselgi oleks hea olla, palutakse võtta kaasa enda kohvitops või kruus sooja joogi ostmiseks.


Korraldajad kutsuvad kõiki Emajõe äärde muusikat nautima!


Lisateavet leiab lehelt www.emajoesuvekontserdid.ee ning kontserdisarja Facebooki kontolt.


Lisainfo: Kaari Soosalu, Kontserdisarja korraldaja, Tiigi seltsimaja, kaari.soosalu@raad.tartu.ee, 521 3259.


KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63249707sec.