Sügisväsimuse vastu aitavad põnevad spaa-protseduurid

Jahedamad ilmad kohe kutsuvad end kosutama mõne soojaandva hoolitsusega. Sadagu õues vihma või rahet, spaades on ikka soe ja mõnus. Meeliülendavaid mõnusid leiab üle Eesti ning mitmed neist on oma kohaliku päritoluga ning jutustavad loo ravimtaimedest ning koduse talveperioodiga võitlemisest.

Ida-Virumaal asuv Noorus spaa pakub kohviga kehahoolitsust, mis turgutab kogu keha ning lisaks ka vaimu. Samuti pakutakse seal võimalust supelda kullas, ehk proovida järgi kullahõngulist päikeseenergiat, mis paneb silma särama ja karva läikima. Rakveres Aqva Spas soovitame ette võtta  tõeliselt vürtsikas piprakoorijaga kehahooldus, mis teeb tervise tugevaks, paneb vere käima ning aitab jahedate põhjatuulte vastu.

Saaremaal Grand Rose Spas korraldatakse tõeliseid mererituaale, kus kooritakse keha lilleõlide ja vetikatega. Meremuda, millesse nautleja mässitakse on isesoojenev ja viib tõelisse nirvaanasse. Kuressaares asub ka GoSpa, kus virgendab vaimu kadakane hoolitsus. Kohalike sõnade järgi paneb üks kena kadakas kõige paremini energiad liikuma.

Kubija loodusspaa ja hotell on teada-tuntud oma rammusate loodushoolitsuste poolest. Sügisest pingest turjas aitab vabaneda karurasvasalviga tehtav massaaž. Selline ürgne hoolitsus aitab ka haigusi ennetada ning tugevdab tervist. Kellele karurasv ei sobi, võib proovida leebemat kuumade taimepallidega hoolitsust. Pallikesed on täidetud kodumaiste ürtidega ja nende aroom viib stressi kaugele üle Võrumaa kauni kuppelmaastiku.

Ürgset looduseväge täis hoolitsust pakutakse ka värskes Estonia Resort Spas. Mesi on hinnatud pikemalt kui kama või koduõlut. Turba ja mee kehahoolitsuse ajal kaetakse mõnuleja turba ja mee mähisega, mis viib kehast eemale kõik halva ning paneb põsed kumama.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.611022sec.