Rohkem kui 50 õppeasutust välisõppe messil. 11. oktoober, Tallinn

11. oktoobril, Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskuses, toimub igaaastane "Days of International Education" mess ("Rahvusvahelise Hariduse päevad"). Selle projektiga alustati Eestis kaheksa aastat tagasi. Projekt on saanud populaarseks nii Eestis kui väljaspool. Tulevasest messist jutustab Baltic Council for International Education (messi korraldaja) direktor, Evgeni Govor.

"Rahvusvahelise Hariduse päevade" sügismessist võtab osa rohkem kui 50 osalejat Suurbritanniast, USA`st, Kanadast, Austriast, Hollandist, Taanist, Hispaaniast, Tšehhist, Soomest ja teistest riikidest. Nende hulgas on tuntud erainternaatkoolid, riiklikud kutsekoolid, üli- ja kõrgkoolid, inglise keele õppekeskused.

Bakalaureuse- või magistrikraad välismaal.

Suurbritannia hoiab liidripositsiooni välisõpilaste arvu poolest. Seda võib seletada õppeasutuste kõrge reputatsiooni ja hea töökoha saamise perspektiiviga. Suurbritannia ülikoolide esindajad jutustavad õppeprogrammidest, sisseastumisnõuetest, õppetasudest ja teistest olulistest aspektidest.

Kandideerimine Suurbritannia ülikoolidesse toimub UCAS`e elektroonilise süsteemi kaudu (Universities and Colleges Admissions Service). Meie organisatsioon, Baltic Council for International Education, on ametlik UCAS`e keskus Eestis. Messi ajal saab teada, kuidas kandideerida Suurbritannia ülikoolidesse.

Esimest korda osaleb messil ülikool Kanadast, Thompson Rivers University. Ülikoolis pakutakse rohkem kui 130 õppeprogrammi. Hispaania ülikool Universidad di Navarra kutsub abituriente tutvuma 34 bakalaureuse- ja 36 magistriprogrammiga. Tavapäraselt võtavad messist osa Hollandi ülikoolid. Messi osalejatest on FINNIPS – organisatsioon Soomest, kuhu kuulub 21 rakendusteaduste ülikool. Messil osalevad ka Šveitsi ülikoolid.

Eliiterakoolid ja tasuta riiklikud kolledžid.

Sisseastumine maailma tippülikoolidesse on väga raske ülesanne. Näiteks, juhtivad Suurbritannia ülikoolid ei tunnista meie keskkooli lõputunnist. Just sel põhjusel jätkavad paljud lapsed oma haridust välismaa keskkoolides. Messil Tallinnas ootavad teid kohtumised tuntud Suurbritannia, USA, Austria, Hollandi erakoolides.

Sellised kohtumised võivad olla otsustava tähtsusega. Ühe esimesena on valinud seda Gabriela Andrejeva, kes on saanud 100% stipendiumi õppimiseks Cambridge Tutors College`is. Peale CTC kolledži lõpetamist asus Gabriela õppima Oxford Ülikooli ning alustas tööd vähihaiguste uurimuste Instituudis Londonis.

Õppimine erakoolides on tasuline. Erakolledži alternatiiviks on riiklikud koolid ja kutsekoolid, kus on tasuta õpe.

Messil ootab teid ka tutvumine tuntud hotelli- ja turismikoolidega. Õppimine välismaal algab võõrkeele õppimisega. Enamasti valitakse ingliskeelseid riike. Messil osalevad ka keeltekoolid. Valige endale ka sobilik inglise keele kursus ja minge õppima Suurbritanniasse, Ameerikasse, Kanadasse, Austraaliasse või Uus-Meremaale.

Õppimine välismaal see on suur valdkond koosnev paljudest osadest. Messi eesmärgiks anda õpilastele võimaluse valida õppeasutust ja –programmi, mis sobib just neile.

Tulge, tutvuge, astuge õieti!

Kohtumiseni messil!

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62805009sec.