Ida-Virumaa üllatab!

Ida-Virumaa suudab aina enam üllatada – küll on seal pikimad liivarannad, ajamasinad ning sealt võib isegi kulda leida. Kohalike kõige adrenaliinirohkemate seikluste kõrval leiab ka tõeliselt lõõgastava puhkuse. Juunis saab alguse ka põnev suvemäng toredate auhindadega, seega tasub silma peal hoida!

Ida-Virumaa viis mõisa ootavad külalisi pakkudes nii luksuslikku spaapuhkust kui ka ajaloolist kogemust. Purtse linnus, Saka mõis koos oma spaaga, Kukruse polaarmõis, Mäetaguse mõisa hotell ja SPA ning Maidla mõis asuvad üksteisest vaid paarikümne kilomeetri kaugusel. Lisaks pakub lõõgastavat puhkust eelmisel aastal avatud Noorus SPA ja merevaatega Toila SPA. Piirilinn Narva pakub jällegi elamusi ajaloohuvilistele – 17. sajandil oli Narva Eesti võimsaim ja suurim linn. Narvas olles soovitame otsida üles vana Narva saalisuurune makett ja Põhjamaade suurimad bastionid.

Kohtla Kaevanduspark on täiesti ainulaadne muuseumikogemus Eestis. Seal on võimalus kehastuda päris õigeks kaevuriks ning laskuda kaheksa meetri sügavusele maapõue seljas kaevurivorm ja teed valgustamas pealamp. Allmaa retke jooksul astutakse läbi erinevatest kaevurite maa-alustest töö- ja puhkepaikadest ning lõhkeaine ladudest, sõidetakse tõelise maa-aluse kaevurite rongiga ja tutvutakse mitmesuguse maa-aluse tehnika ning kaevandustehnoloogiatega. Samuti on külastajatel võimalik tellida endale maitsev kaevurilõuna ja nautida seda tõelises maa-aluses kaevurisööklas. Alates kevadest on avatud ka uudne ja interaktiivne osa vanas rikastusvabrikus ning ka ümbruskond on saanud uue promenaadi ning vaatetorni võrra rikkamaks.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.05762506sec.