Eesti kutsub Venemaa turiste külla

Eile Peterburis alanud turismimessil INWETEX osaleb juba 9. aastat järjest Eesti erinevaid sihtkohti ja puhkamisvõimalusi tutvustava väljapanekuga EASi Turismiarenduskeskus. Sellel aastal keskendub Eesti stendi väljapanek varasemast enam Tallinnast kaugemate piirkondade tutvustamisele.

EASi Turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul on senised INWETEXil osalemised andnud palju positiivset tagasisidet ning messikülastajate huvi Eesti vastu on olnud suur. „Kuna Tallinn ja Eesti spaad on juba paljudele Venemaa elanikele tuntud sihtkohad, siis otsustasime sellel aastal panustada rohkem teiste Eesti piirkondade ning sealsete tegevuste ja vaatamisväärsuste tutvustamisele. Seetõttu on sellel aastal Eesti ühisstendis lisaks riiklikule turismiarenduskeskusele kaaseksponentideks ka mitmed regionaalsed turismiorganisatsioonid ning reisiettevõtjad," ütles Tarmo Mutso.

Tarmo Mutso sõnul näitab Venemaa turistide suurt huvi Eesti vastu fakt, et selle aasta esimese seitsme kuuga on Eesti majutusettevõtetes ööbinud 47% rohkem Venemaa turiste kui mullu samal perioodil. „Sealjuures on Venemaa üks väheseid riike, kust pärit turistide arv kasvas Eestis ka eelmisel aastal, mil teiste riikide turistide arv majanduslanguse tõttu valdavalt kahanes," lausus Tarmo Mutso. Ta lisas, et endiselt kasvab Eesti populaarsus aastavahetuse sihtkohana ning tax-free ostude piirmäärade alandamine 2010. aasta alguses ja mitmed uued transpordivõimalused on tõstnud Venemaa elanike huvi Eestisse reisimise vastu.

INWETEXi Eestit tutvustavast messiboksist leiab lisaks Eesti üldisele infoletile Tartut, Lääne-Eestit, Lõuna-Eestit, Põhja-Eestit ja maaturismi võimalusi tutvustavad letid ning Euroopa Kultuuripealinn Tallinn 2011 projekti väljapaneku. Messil osaleb ka Eesti lennukompanii Estonian Air ning Eesti reisikorraldajad Baltcoming/Estravel ja Kaleva Travel. Iga päev toimub Eesti stendis Eurolines auhinnamäng, mille raames loositakse välja kolm 2-inimese reisi Eestisse.

Eesti kui reisisihi kampaania on korraldatud Euroopa Regionaalarengu Fondi toel.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58642483sec.