Plaanid minna välismaale? Mõtle autorendile juba enne reisi!

Turistidele avanevad riikide uksed nii Euroopas kui ka mujal. Kreeka, Portugal, Horvaatia, Hispaania, Türgi Montenegro, Itaalia, Mehhiko, Maldiivid ja Costa Rica on praegu kõige populaarsemad sihtkohad neile, kes tahavad võtta puhkust ja nautida lõpuks sooja suveilma.

SIXTi Autorent  annab kasulikke näpunäiteid, millega tuleks arvestada, kui kavandate reisi ja soovite välismaal auto rentida.

Varasem reisi kavandamine on soodsam. Millega peaks veel arvestama?
• Broneeri rendiauto aegsasti. Ärge jätke auto rentimist viimasele minutile, sest nõudlus on suurem kui pakkumine. Covid-19 piirangute tõttu on autosid toodetud palju vähem, kui tavalises olukorras ja autode tarned hilinevad kõikjal üle maailma. See omakorda võib põhjustada olukorra, kus viimasel minutil broneerijatel on rendiautot võimatu leida või rendiauto hind on palju kõrgem kui ettetellimise korral.
• Ettemaks – hind on madalam; maksmine auto kättesaamisel – turvalisem ja tihti soodsam. Me elame praegu väga ebastabiilsel ajal ja meil kõigil võib tekkida olukord, kus reis tuleb edasi lükata või isegi ära jätta. Pange tähele, et kui te broneerite auto ettemaksuga (hind on madalam), aga soovite rendiauto broneeringut tühistada või muuta, peate te maksma listasu. Seetõttu soovitame teil valida tariif, mis võimaldab tasuta nii broneeringut muuta kui tühistada.
• Kohalik autorent või rahvusvaheliselt tuntud firma – kumb valida? Enamasti pakutakse turismi sihtkohtades nii kohalikku kui rahvusvahelist autorendi teenust. Oma valikut tehes peate otsustama, mis on kõige tähtsam – mõne euro säästmine või turvalisus ja usaldusväärsus, mis on tagatud auto ettetellimise korral. Kui te siiski valite kohaliku rendifirma, lugege tähelepanelikult teiste klientide tagasisidet.
• Broneering autorendi teenuse osutajalt või vahendaja kaudu? Kui te otsustate rentida auto mõnelt teenuse osutajalt, kes pakub hinna võrdlust, arvestage sellega, et see hind sisaldab tihti teenuseid lisaks neile võimalustele, mis on loetletud autorendi firma veebilehel. Lugege instruktsioonid hoolega läbi, tutvuge autorendi üldtingimustega ja hinnake võimalusi broneeringu muutmiseks või tühistamiseks, kui te peaksite seda vajama. Veenduge, et ettevõttega ühenduse saamine on lihtne – see säästab teie aega ja ei tekita stressi.
• Lisateenused – millised on eelistatavad ja milliseid me kindlasti soovitame? Kindlustus, lepingus sisalduv kilometraaž või miilid, laste turvaistmed, kui te kavatsete reisida lastega – need on kõige tähtsamad asjad, millele peaksite tähelepanu pöörama. Veenduge, et rendihind sisaldab teenuseid, mida te vajate, seda eriti juhul, kui te rendite auto vahendajalt, mitte valitud rendifirma kodulehelt.

Enne teele asumist pühendage veidi aega sellele, et leida ajakohastatud andmeid reisi sihtmaa kohta – see säästab teid ebameeldivatest intsidentidest, mis takistavad reisi nautimist. Kasulikku informatsiooni võite leida Facebooki gruppidest, kus rändajad vahetavad ja jagavad oma kogemusi selle kohta, mida vaadata ja teha, kuhu minna, millist transporti valida ja kus peatuda.
Maailm on avatud! Ilusat suve!


KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40813613sec.