Kolm põhjust, miks külastada dr. med. Janis Gilise Plastilise kirurgia erakliinikut Riias?

Kolm põhjust, miks külastada dr. med. Janis Gilise (Jānis Ģīlis) Plastilise kirurgia erakliinikut Riias?

Dr. med. Janis Gilise Plastilise kirurgia erakliinik on asutatud 1992. aastal ja see pakub praegu ühte kõige laialdasemat teenustevalikut Balti riikides. Kliinik on spetsialiseerunud esteetilisele ja taastavale plastilisele kirurgiale – näo, rindade, keha ja genitaalide operatsioonidele.

Tihti soovivad kliendid teha mingisugune ilukirurgia operatsioon väljaspool oma riiki, et säilitada võimalikult kõrgem anonüümsus, ja me respekteerime seda. Eriti puudutab see inimesi, kes tulevad meie kliinikusse Eestist, Leedust ja Skandinaaviamaadest.

Sellel, et Riia asub ainult paarisaja kilomeetri kaugusel, on suur eelis, sest sel moel saab väga ratsionaalselt planeerida visiiti ilukirurgi juurde, ühendades selle, näiteks, tööalase komandeeringuga. Me soovitame omalt poolt kasutada ära oma riigi ametlikud riigipühad, kui meie samal ajal Lätis töötame.

Mitte alati ei ole pärast operatsiooni või eriti veel pärast ilusüste vajadust kliinikusse jääda. Me näeme tihti, et meie patsiendid lähevad pärast manipulatsioone kliinikus õhtul mingile kultuuriüritusele – ooperisse või kontserdile, või kasutavad lihtsalt võimalust sõprade külastamiseks.

Näooperatsioonid.

Nägu on meie igaühe isiksuse visiitkaart, ja on ainult vägagi inimlik soov tunda end hästi ja näha hea välja. Aja möödudes leiab meie organismis aset loomulik vananemisprotsess, mis puudutab ka näonahka. See protsess kulgeb aeglaselt, kui me vaid ise seda ei stimuleeri, pühendades puhkusele liialt vähe aega, suitsetades või isegi viibides täissuitsetatud ruumides, liialt intensiivselt päevitades või oma näonaha eest ebapiisavalt hoolitsedes.

Näo ja kaela nahk muutub kuivemaks ja seoses sellega ka vähem elastseks. Ilmuvad esimesed väikesed kortsukesed silmade ja suu piirkonda. Huulte nahk on eriti õrn ja õhuke, mille tõttu on ebapiisava hoolduse korral vananemise mõju kiiremini märgatav. Näokoed ja rasvkude hakkab aeglaselt allapoole vajuma, mille tõttu muutub näoovaali kuju ja nahaalused veresooned muutuvad üha nähtavamaks.

Iga kliendi soovid on erinevad – alates rahulolematusest pisikese lohukesega ninal kuni allavajunud silmalaugude ja näoovaaliga.

Võitlusest vananemisnähtudega Te ainult võidate, tehes õigeaegselt väikesed kombineeritud näo värskendamise protseduurid, saavutades sel moel mitte ainult nähtavaid suurepäraseid parendusi, vaid ka säästes aega ja rahalisi vahendeid. Meie kliiniku spetsialistid pakuvad ulatuslikku meetodite valikut, ja me soovitame just Teile kõige sobivamaid süste või süstide kombinatsioone, ühendades need kirurgiliste manipulatsioonidega.

Rinnaoperatsioonid.

Loodus ei ole kõikide naiste vastu olnud võrdselt helde: ühele on see andnud liialt väikesed rinnad, teisele – liialt suured rinnad. Kehale teevad liiga ka aeg ja gravitatsioon – need kaks jõudu tõmbavad allapoole kõike, mida vaid saab, ja rinnad ei ole erandiks; oma mõju avaldavad ka kaalumuutused, rasedus, lapse imetamine. Teostades rinnakuju korrektsiooni, kasutades patsiendi enda rasvkudesid, on võimalik parandada keha kuju tervikuna. Operatsiooniks vajaminevad rasvkoed imetakse enamasti välja probleemsetest kohtadest – kõhu, reite ja puusade piirkonnast.

Rindade suurendamise ajal on võimalik parandada rindade kuju nii implantaatide, kui ka patsiendi enda rasvkoe abil. Rindade vormi ja suuruse suurendamist tehakse mitmetel põhjustel:

- parandamaks kehakuju naistel, kes isiklike põhjuste tõttu on seisukohal, et nende rinnad on liialt väikesed,

- saamaks tagasi kaotatud rindade mahu, mis on vähenenud pärast rasedust, kaalulangust või vananemise tagajärjel,

- kõrvaldamaks rindade asümmeetria,
- kui on vajalik rindade taastamine pärast onkoloogilist operatsiooni.

Saadaval on eri suuruse, kuju ja tekstuuriga rinnaimplantaadid, mis võimaldavad leida individuaalselt igale naisele kõige sobivama, saamaks soovitava rindade välimuse.

Rindade tõstmine võib taastada Teie figuuri, Te saate tagasi gravitatsiooni tagajärjel kaotatud kunagise rindade suuruse ja kuju. Kui aastate möödudes või pärast lapse imetamist olete Te kaotanud rinnamahu ja soovite need muuta lopsakamaks, võib samaaegselt rindade tõstmise operatsiooniga paigaldada ka implantaadid, suurendades sel moel rindu soovitud suuruseni. Paljudel juhtudel soovivad naised rindade tõstmist, et korrigeerida kaasasündinud asümmeetriat, kui üks rind on hästi arenenud, kuid teine mitte.

Rindade vähendamine. Rasked ja suured rinnad kutsuvad tihti esile valud kaela-, selja- ja õlapiirkonnas, õlgade ahenemise ja ülisuure ebamugavustunde. Rindade vähendamise kasutegur on palju suurem kui ainult väiksema suurusega ja pringid rinnad - Te vabanete psühholoogilisest ja emotsionaalsest diskomfordist, saate liikumisvabaduse spordi ja füüsiliste aktiivsustega tegelemisel ning palju suurema võimaluse oma riietusstiili valikul.

Genitaalide operatsioonid.

Erektsioonihäired (impotentsus) on psühholoogiliselt ja emotsionaalselt raske seisund, kui suguelund ei ole suuteline erekteeruma ja sooritama üht oma funktsioonidest – suguühet.

Selliste häirete põhjused võivad olla erinevad – traumad, eesnäärme operatsioon, diabeet ja teised.

Enamikel juhtudel saab situatsiooni parandada uroloog või seksuoloog. Siiski esineb juhtumeid, kui kirurgiline ravi on ainuke lahendus täisväärtusliku seksuaalelu taastamiseks. Suguelundisse paigaldatakse implantaat, mis tagab peenise erekteerunud oleku kogu aeg, või ka hüdrauliline protees, mille abil saab saavutada erektsiooni, kui see on soovitav. Ülejäänud aja asub peenis tavaasendis. Sellise implantaadi olemasolust teavad ainult patsient ja tema arst.

Ka naistele pakume me genitaalide korrektsiooni operatsioone – väikeste häbememokkade vähendamist ja suurte häbememokkade mahu suurendamist.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41794801sec.