Baltic Travel Group koostöös airBalticu ja Läti investeerimis- ja arenguagentuuriga korraldasid suurepärase ürituse Musée d’Orsay in Paris

Lätlased armastavad Pariisi. Neile meeldib külastada Prantsusmaa maakohti ja nautida kohalikke veine ja kööki. Enamiku prantslaste jaoks on Baltikumi väikesed salapärased tänavad ja juugend stiilis majad endiselt hästi hoitud saladus.


Prantsusmaa ja Läti koostöö edendamiseks korraldas Baltic Travel Group koostöös airBalticu ja Läti investeerimis- ja arenguagentuuriga 24. mail Pariisi turismiettevõtete esindajatele ürituse. Ürituse eesmärgiks oli luua tihedam koostöö Balti riikide (Eesti, Läti ja Leedu) ja kunstiriik Prantsusmaa vahel. Sündmusest võttis osa üle 40. Pariisi turismiettevõtete esindaja.


Ürituse ajal presenteeriti mitte ainult Lätit ja Balti riike, vaid korraldati ka ekskursioone tutvustamaks meeli hõrgutavaid roogasid. Sündmuse kuupäevad polnud juhuslikult valitud, sest samal ajal leidis aset kolme Balti riigi koostööl valminud ekspositsioon "Wild Souls. Symbolism in the Baltic States" (Âmes sauvages. Le symbolisme dans les pays baltes). Lisaks toimus Musée d’Orsay-s 3. aprillist 29. maini muusika festival “Musica Baltica”. Muusika festival oli pühendatud filmindusele sh animatsioonifilmidele ja muudele kunsti vormidele Balti riikides, mis rääkisid lugu minevikust ja tulevikust, lootustest ja unistustest ning sellest, kui suur osa identiteedist see Euroopa jaoks on.


Turismimajanduse kasv Balti riikides ei tähenda mitte ainult uusi võimalusi, vaid ka erinevate tööstusharude kasvu rahvusvahelisel tasandil. Koostöö Prantsusmaa turuga on igale riigile väga tähtis. Baltic Travel Group püüdis näidata, kui palju Balti riigid suutsid teha enda arengu algushetkedest kuni 100. aastapäeva tähistamiseni. Nii Eestil, Lätil kui Leedul oli Euroopa ajaloo kirjutamisel väga suur ja tähtis osa. Seepärast oli see suurepärane võimalus näidata, harida ja esindada Baltimaid kogu selle hiilguses. See sündmus andis võimaluse taaskord enda kodumaa üle uhke olla ning seda mitte ainult siin, vaid tutvustades meid kogumaailmale. Näidakem, et oleme andekad, võimsad ja hämmastavad ning jagagem uudiseid Balti riikidest! Näitustefestival ja Pariisi reisibüroode esindajate üritus oli unikaalne võimalus Eesti riigi tutvustamiseks!


KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19990492sec.