Kiievi Boryspili lennujaama piiri- ja turvakontrolli saab läbida ka mobiilse pardakaardiga

Kui siiani pidid Kiievist lendu alustavad reisijad arvestama sellega, et lennujaama piiri- ja turvakontrollis nõutakse prinditud pardakaardi esitamist, siis nüüdsest piisab ka mobiilsest pardakaardist. Mobiilset pardakaarti on võimalik tellida internetis lennule registreerudes.

Internetis saab check-ini teha 36 tundi kuni 45 minutit enne plaanipärast väljumist kõigile Estonian Airi lendudele.

Samas peavad Moskvast ja Peterburist lendu alustavad reisijad arvestama sellega, et lennujaama piiri- ja turvakontrollis nõutakse endiselt prinditud pardakaardi esitamist. Reisijad, kellel on check-in Estonian Airi kodulehel tehtud, kuid puudub võimalus pardakaardi trükkimiseks, saavad olenemata piletitüübist oma pardakaardi tasuta välja trükkida lennujaama check-in’i automaadist, küsida seda pagasi äraandmislauast või check-in’i lauast.

Kõige mugavam on automaatne check-in, mille tellimiseks tuleb pileti ostmise käigus sisestada reisija mobiiltelefoni number. Telefoninumbri saab hiljem broneeringusse lisada Estonian Airi kodulehel Minu ostude kaudu.

Automaatse check-ini korral saadetakse reisija mobiiltelefonile automaatselt lennule registreerumise kinnitus koos pardakaardi lingiga lennule eelneva päeva õhtul kell 19:00, kui lend väljub 00:01-18:59, või hommikul kell 08:00, kui lend väljub 19:00-23:59.

Tallinnas ja Skandinaavia sihtkohtades saab tasuta lennule registreeruda ka lennujaama check-ini automaadis.

Nii internetis, lennujaama check-ini automaadis kui ka automaatse check-ini teel saavad end lennule registreerida nii käsi- kui ka äraantava pagasiga reisijad. Äraantav pagas tuleb viia lennujaamas check-ini lauda väljalennu päeval.

Lisainfot lennule registreerumise kohta leiab Estonian Airi kodulehelt www.estonianair.ee

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70830512sec.