TAP Portugal alustab suvel 2014 lende liinil Lissabon-Tallinn

Portugali lennufirma TAP Portugal alustab tuleval suvel Lissabonist Tallinnasse lendamist. TAP Portugal Tallinn-Lissabon lendudega muutuvad senisest kättesaadavamaks mitmed sihtkohad Lõuna-Ameerikas ja Aafrikas.

“Oleme kaua oodanud hetke, et saame välja öelda hea uudise uue lennuliini avamise kohta. Nüüd, kus TAP Portugal on teinud meile jõulukingituse liinist teatamise näol (https://www.youtube.com/watch?v=jySdEx_pvNo#t=10), saame ka ise välja öelda, et peale pikki läbirääkimisi saavutasime TAP Portugaliga kokkuleppe, mille kohaselt alustatakse Lissabon-Tallinn lendudega sel suvel Täpsema kuupäeva, millal lendudega alustatakse ning täpse lennugraafiku edastab lähematel päevadel TAP Portugal,” rääkis Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov.

Lennujaama esindaja sõnul on seda võimalust kaua oodatud ja rõõmustamiseks on seda enam põhjust, et TAP Portugal liini avamisega tegemist on märkimisväärse investeeringuga Eesti majandusse, see toob Eestisse turiste ning lisaks avardab kaubavahetuse ja ekspordivõimalusi Eesti kaupmeestele Lõuna-Ameerika turul.

“TAP Portugali lisandumine Tallinnast lendavate lennufirmade hulka, avardab sihtkohtade hulka ning võimalusi kõigest ühe ümberistumisega jõuda mida erinevamatesse sihtkohtadesse - Assoori saartele, Madeirale, Cabo Verde saartele ja Brasiiliasse ning teistesse huvitavatesse sihtkohtadesse. TAPi tulek meie turule aitab ärimeestel, puhkajatel ning teistel külastajatel säästa mitmeid tunde reisiajas, samal ajal pakkudes ülimat mugavust ning suurepärast teenindust. Ka jalgpalli MM-ile on nüüd Tallinnast märksa hõlpsam kohale lennata,” lisas Sakkov.

Lissabon lend saab olema pikim regulaarlend, mida iial Tallinnast opereeritud olles 3314 kilomeetri kaugusel.Lendu hakkab TAP Portugal opereerima A320 perekonna lennukitega (A319, A320 ja A321) ning lennuajaks kujuneb ligi 5 tundi.

Portugali rahvuslik lennukompanii TAP Portugal lendab hetkel 71 lennukiga 76 sihtkohta 34 riigis. TAP Portugal on saanud mitmeid rahvusvahelisi tunnustusi Aafrika ning Lõuna-Ameerika ühenduste ning kvaliteetse toimimise eest (World’s Best Airline to South America 2009, 2010, 2011, 2012; World’s Leading Airline to Africa 2011, 2012). Lisaks valiti TAP Portugal Euroopa parimaks lennukompaniiks (Best European Airline) 2011. aastal ja ka käesoleval aastal.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.01138091sec.