airBaltic lasi käiku mobiilse check-ini

Läti riiklik lennufirma airBaltic on välja tulnud uue teenusega reisijatele, kes soovivad ajasäästu huvides check-ini teha mobiili teel.

airBalticu müügiosakonna vanem asepresident Michael Grimme: “Meie eesmärk on järjepidevalt täiustada teenuseid, mida pakume oma reisijatele, kes lendavad 60 sihtkoha vahel Euroopas, Lähis-Idas, Venemaal ning SRÜs. Mobiilse check-iniga saavad kliendid vähendada aega, mis nad peavad veetma lennujaamas. Kui kõik reisijad kasutaksid mobiilset check-ini kõigil lendudel, säästaks nad kokku kuni 100 miljonit minutit aastas. See on märkimisväärne aja kokkuhoid – peaaegu 200 aastat.”

Mobiilne check-in on praegu toimiv lendudel, mis väljuvad Riiast, Bergenist, Billundist, Budapestist, Düsseldorfist, Helsingist, Lappeenrantast, Londonist, Moskvast (Domodedovo), Nizzast, Oslost, Oulust, Pariisist, Tallinnast, Tamperest, Turust, Vaasast ja Viinist. Mobiilne check-in algab kohaliku aja järgi kell 12 päeval kõigile järgneva päeva lendudele ja kestab kuni lennuni on umbes 1,5 tundi. Mobiilne check-in teenus on saadaval kõikide mobiiltelefonide veebibrauseritest aadressil airBalticMobi.com ja iPadi ning iPhone´i airBalicu rakenduse kaudu.

airBalticu võrgustikus on 60 sihtkohta, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt läbi Riia kodubaasi lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas.

 

Lühidalt airBalticust: AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) on 1995. aastal asutatud aktsiaselts, mille peamisteks osanikeks on Läti riik 52,6% osalusega ning SIA Baltijas Aviācijas Sistēmas 47,2% osalusega. airBalticu lennuparki kuulub 33 lennukit: 6 Boeing 737-500, 8 Boeing 737-300, 2 Boeing 757-200, 10 Fokker 50 tüüpi lennukit ja 7 Bombardier Q400Next Geni. airBaltic pakub otselende kolmest Baltikumi pealinnast – Riiast, Tallinnast ja Vilniusest. airBaltic sai tiitli Airline of the Year 2009/2010 European Regions Airline Associationilt ning airBaltic võitis auhinna Air Transport World Phoenix Award 2010, saades nii ülemaailmse tunnustuse, mis märgib silmapaistvat äri restruktureerimist. airBaltic valiti anna.aero ANNIES auhinna saajaks, olles uute liinide arvestuses suurim lipukandja Euroopas. airBaltic võitis Budgies World Low Cost Airline Awardsil žürii eriauhinna Pacesetter Award 2010 (Teerajaja), mis tunnustab airBalticu kui hübriidlennufirma saavutusi.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.4017849sec.