Oktoobris tuleb taas Eesti Fotokunstimess

Oktoobris tähistatakse Tallinnas fotokuud. Selle raames toimub 2.-4. oktoobril Telliskivi Loomelinnakus Rohelises saalis Eesti Fotokunstimess 2015.

Fotokunstimessil tutvustatakse 20 fotokunstnikku ja galeriid. Toimuvad näitused, konsultatsioonid, kunstiteoseid on võimalik osta.

Messi põhiväljapanekus osalevad kunstnikud on Dénes Farkas, Triin Kerge, Holger Kilumets, Paul Kuimet, Camille Laurelli, Peeter Laurits, Heikki Leis, Helen Melesk, Andrew Miksys, Marge Monko, Tanja Muravskaja, Neandertali Koobaskool, Ede Raadik, Silvia Sosaar, Liina Siib, Katrin Tees, Anna-Stina Treumund, Tõnu Tunnel, Paco Ulman, Reimo Võsa-Tangsoo.

Lisaks on galeriide sektsioonis esindatud Sigrid Viir ja Krista Mölder (Temnikova & Kasela Gallery), Herkki-Erich Merila (Haus Galerii), Riina Varol ja Kaupo Kikkas (Okapi Galerii) ning Maxim Mjodov ja Kirill Tulin (Uus Vene Kultuur Eestis MTÜ). Galeriid pakuvad külastajatele ekspertnõu ja müüvad kunstnike teoseid, kellega neil on pikaajaline koostöö.

Tänavu juba kuuendat korda toimuv fotokunstimess on Eestis ainulaadne näitus-väljapanek, mis toob vaid üheks nädalavahetuseks kokku Eesti fotokunstnike paremiku. Külastajad saavad lisaks kunsti nautimisele osaleda loengutes ja kohtumistel kunstnikega, küsida infot fotokunsti kogumise ja kodustes tingimustes eksponeerimise kohta ning osta head Eesti kunsti.

"Messile tasub kindlasti tulla inimestel, kes kaaluvad isikliku kunstikogu alustamist, aga oodatud on kõik, kes tahavad saada ülevaadet kaasaegses fotokunstis aktuaalsetest suundumustest," ütles messi projektijuht Helen Melesk.

Vaata lisa Fotokuu kodulehelt.

Foto Tõnu Tunnel.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.72603393sec.