Parimad peosarjad Tallinnas

Pimedatel öödel toimub Tallinnas nii mõndagi. Võid end leida mõnes lahedas klubis või pubis, diskol või karaokel, üritusi on seinast seina. Ja mis veel lahedam – paljud neist toimuvad regulaarselt.

Pole vahet, kas eelistad elektroonilist muusikat, souli või reggae stiili, kindlasti leiad endale meelepärase. Või tee hoopiski vastupidi ja mine enda jaoks täiesti tavapäratule peole. Proovi!

Bashment KingzSound

Bashment on pidu, mis on täis reggae, ragga ja dancehallkultuuri, see on pikim tegutsev reggae-dub sari Eestis, mis on toimunud juba 1998. aastast. Bashment aitab avastada reggae ja Kariibi mitmekesise muusika erinevaid tahke. Muusikasõprade ette on järjepidevalt toodud huvitavaid ja erilisi, tuntud ja tunnustatud artiste nii kodu- kui välismaalt, osa neist on alles oma muusikutee alguses, teised juba tipus või saanud legendiks. Üritused toimuvad üle Eesti, nii suuremates kui väiksemates linnades. Kui soovid teada saada, mida Bashment muusika all mõistab, siis kuula "Bashment FM" saadet Raadio 2s.

Haigla Pidu

Tõenäoliselt üks popimaid peosarju Tallinnas on Haigla Pidu. Sari on alguse saanud skate-kultuurist, muusika on üsnagi eklektiline valik 90ndate hiphopist, teknost, ja indirokist.

Tjuun In

Peosari Tjuun toimub erinevates Tallinna klubides ja kohvikutes ning see on vanim toimuv drum and bass'i üritustesari, mis toimub järjest juba 1999.aastast. Sealtsamast toimuvad Tune In nime all ka Raadio2 ülekanded, saatejuhid ja DJ-d on samad: To-Sha, QbA ja L.Eazy. Mängitakse uuemat Eesti muusikat, külalisDJ-d on nii meilt kui kaugemalt. Põhimõte on kajastada võimalikult laia spektrit kogu drum and bass'i muusikaga seonduvast ja seda nii muusikalises kui sõnalises pooles.

MustMesi

MustMesi on ürituste seeria, mis sündis kauaaegsetest Raadio 2 soulmuusika saadetest ja on tänaseks on toimunud üle kümne aasta. Aja jooksul on publik vahetunud, kuid kirg muusika vastu on jäänud. MustMesi koondab endas erinevaid stiile: soul, funk, rare groove, disco, afro, rhythm'n'blues, hiphop, alates 1960ndate algusest kuni 1980ndate alguseni. Peosari toimub kord nädalas, aegajalt ka suuremana, siis kannab see nime MustMesi Soulimelomaanid. Liikumise juht ja DJ on Heidy Purga. MustMesi väärtustab vinüülkultuuri, intelligentset muusikat ja hingega DJsid.

Bump N' Grind

Bump N' Grind peosari toob kuulajate ning tantsijateni 90ndatest ja 00ndatest pärit hiphop ning RnB muusikat, mille saatel omapärastes asukohtades toimuva peo atmosfääri nautida. Plaate keerutavad teiste seas DJ Quest ja MVP. peod toimuvad sügisel kord kuus, muidu harvem.

Bianca

Bianca on paar aastat tagasi alustanud peosari, mis sobib kõigile klubimuusikahuvilistele, toimudes umbes kaks korda kuus. Peomeeleolu loovad erinevad DJd ning toimumispaikadeks on Tallinna populaarsed peokohad.

Grind

Peosari Tartu tudengitele! Grind on Tallinna ning Tartu tudengite üks populaarseimaid peosarju aastast 2011, kus plaate keerutavad nii Eesti kui ka välismaa tuntud DJd. Peod on mõeldud eelkõige kaasaegse klubimuusika austajatele. Toimub see pidu umbes kaks korda kuus.

Veel hitte

Märkimist väärivad regulaarsed pop-up peod, nii nagu FÖPP ehk Fantastiline Öine Pealinna Pidu on peosari, millest on kujunenud noorte äriinimeste peamine lipsu lõdvakslaskmise maraton. Või ka ülimalt mitmekesise muusikavalikuga Ennu Ratas, mille legendaarsed Eesti popmuusika live-peod on tuntud üle Eesti. Disco Tallinn on kuulus oma maailmatasemel väliskülaliste poolest. Veidi kogenumatele korralikust tantsuõhtust huvitatud pidutsejatele on suunatud peosari 30+.

Säti oma tantsukingad valmis!

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36452508sec.