5.-10. oktoobril toimub Tartus ettevõtlusnädal

5.-10. oktoobril toimub Tartu ettevõtlusnädal 2015, mille eesmärk on tõsta ühiskonna ettevõtlusteadlikkust ning arendada ettevõtjate teadmisi.

Selleaastase ettevõtlusnädala moto on "Nutikas ettevõtlus!". Ambitsioonikate ärimudelite rakendamise näpunäidete kõrval tutvustatakse kavalaid müügivõtteid ja rohkeid nupukaid lahendusi nii tootearenduses, ekspordis ja müügis kui ka teistes valdkondades.

Nutikus on märksõnaks ka tänavuse ettevõtlusnädala avakonverentsil, kus esinevad Anne Sulling, Mihkel Nestor, Kuldar Leis ja teised. Nädala jooksul toimuvad konkursid, näitused, seminarid, õpitoad, konverentsid ja infopäevad, korraldatakse õppemänge ja külastatakse ettevõtteid.

Tartu ettevõtlusnädala eesmärk on tutvustada ettevõtlust kui eluviisi, teadvustades ja tunnustades ettevõtja rolli linna arengus, julgustades inimesi tegutsema ettevõtlusega, soodustades linna ja ettevõtete vahelist koostööd ning innustades ettevõtlust noorte seas. Ettevõtlusnädalat korraldatakse alates 2005. aastast. Iga-aastaselt on kasvanud nii pakutavate ürituste kui ka osalejate arv. Kui 2005. aastal toimus Tartu ettevõtlusnädala jooksul 40 üritust, kus osales 1850 inimest, siis eelmisel aastal külastas Tartu ettevõtlusnädalat kokku ligi 4700 inimest, kellele pakuti üle 70 ettevõtluse teemalise ürituse.

Ettevõtlusnädala üritustele on oodatud kõik alates õpilastest kuni juba tegutsevate ettevõtjateni. Nädalat koordineerib Tartu Linnavalitsuse ettevõtluse osakond.

Kõik ligi 80 Tartu ettevõtlusnädala üritust on osalejatele tasuta.

Lähemalt saab ettevõtlusnädalal pakutavaga tutvuda Tartu linna ettevõtluse koduleheküljel: http://ettevotlus.tartu.ee

9. oktoobril, ettevõtlusnädala "Turismipäeval" toimub turismiettevõtjate seminar, mille kava leiate siit.

Lisainfo:

Kaili Ojamets
Tartu linnavalitsuse ettevõtluse arengu peaspetsialist
Tel: 736 1196, 534 37556

Siim Espenberg
Tartu linnavalitsuse ettevõtluse arengu peaspetsialist
Tel: 736 1193, 526 2195 

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40564108sec.