Vanamõisa käsitöölaat võlub Eesti toiduga

23. augustil 2014. aastal avatakse Vanamõisa käsitöölaada raames juba kolmandat aastat Eesti Toidu Telk, kus Eesti väiketootjatel on suurepärane võimalus müüa oma talu- ja mahekaupa.

Eesti Toidu Telgi peamine idee ja eesmärk on tutvustada Eesti parimaid tegijaid selles valdkonnas, aidata kaasa Eesti talutoidu ja mahekauba levikule ning tuua kohalik tooraine tarbijale lähemale. Aastal 2012 esmakordselt avatud Eesti Toidu Telk on osutus nii kauplejate kui ka ostjate seas väga populaarseks. Eelnevatel aastatel kauples telgis ja tutvustas oma tooteid 85 erinevat Eesti väikeettevõtjat ja tootjat. Külastajaid ja ostjaid on jagunud eelnevatel aastatel ligi 7000.

Eesti Toidu Telgi raames on kõigile külastajatele avatud Eesti Toidu Messilava. Sellel aastal toimub MessilavalKulinaarne duett. Üles astuvad tuntud hobikokad-toidublogijad, kes on endale partneriteks kutsunud professionaalsed kokad, kes valmistavad kohalikust toorainest roogasid ja pakuvad neid ka pealtvaatajatele.

Duetid ja ajakava:

11.00

EESTI TOIT NAGU VANASTI – RAGNE VÄRK (blogi Kokkama Ragnega) ja ANTS UUSTALU (Ööbiku Gastronoomiatalu)

12.15

IMELISED EESTI MARJAD – SILJA LUIDE (blogi Jagatud rõõm) ja ROMAN ZAŠTŠERINSKI (restoranide Moon ja Kolm Sibulat peakokk)

13.30

TALURAHVA LAUALT MOODSALE SUUPISTELAUALE – PILLE PETERSOO (Nami-Nami retseptikogu) ja INGA PAENURM (Markofka toidutuba)

14.45

KÕIKS UUS ON UNUSTATUD VANA – PIRET HANSON (blogi Puhas rõõm) ja TOOMAS LÄÄTS (restorani Diip peakokk)

16.00

EESTIMAISED ÜRDID JA ÕIED – LIA VIRKUS (Selveri retseptide pikaaegne autor, Eesti Naise köögitoimetaja) ja ANGELICA UDEKÜLL (restoran Wicca peakokk)

Hea Eesti toidu sõber lihtsalt peab tulema kaasa elama!

Samaaegselt Eesti Toidu Telgiga toimub ka sel aastal traditsiooniline Vanamõisa Käsitöölaat, kus kaupleb paarsada käsitöölist.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55288792sec.