Eestis avatakse mitmeid uusi hotelle

Eestis avavad uksed lähikuudel mitmed täitsa uued või uuenduskuuri läbinud majutuskohad.

Aprillis avati Tallinna südalinnas uus äriklassi hotell Solo Sokos Hotel Estoria. Viru hotelli ja Viru keskuse vahele kerkivasse hotelli tuleb kolmel korrusel kokku 93 tuba, mis kõik kuuluvad Superior-klassi. Lisaks Tallinna huviväärsustele pakub Estoria oma külalistele magusat Solo-und, toitumisspetsialistidega koostöös valminud toniseerivat hommikusööki ja hulga hoolikalt valitud detaile, et muuta äri- või puhkusereis tõeliselt nauditavaks.

Sel suvel avab uksed ka uus luksuslik 4* spaa-hotell, mis on rajatud renoveeritud Pärnu mudaravila ajaloolisse hoonesse. Uus hotell kannab nime Hedon Spa & Hotel, kus saab olema 72 tuba vaatega merele ja rannapromenaadile.

Juunis avab uksed Keila-Joa lossi külalistemaja, muuseum ja “Mon Chéri” 40 kohaline söögisaal. Krahv Alexander von Benckendorffi valdus ning nõukogude perioodil ohvitseride klubina töötanud ehitis on saanud tagasi oma kunagise sära. Lossi kõrvale jääb Keila-Joa looduskaunis juga ning mõisapark.

Veel avatakse juunis külalistele värskelt renoveeritud Hotell Palace Tallinnas. 1937. aastast pärit hoone näol on tegemist ajastu ühe põnevaima, glamuurseima ja uhkeima hoonega. Hotelli 79 numbritoa kujundamisel on olnud märksõnadeks elegantsus ja väljapeetus, kasutatakse 1930-ndate aastate mööblit ja Konrad Mägi maalikunsti fragmente. Eesti ühe suurima maalikunstniku nime kannab ka hotelli 40-kohaline restoran.

Augustis avatakse Narva-Jõesuus Nooruse spaahotell, kus on 114 tuba, luksuslik spaa, restoran ning suur konverentsikeskus.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.871099sec.