Autopargi halduse seminari peaesineja on 9000 Microsofti sõidukit haldav Bruce MacLaren

Autopargi halduse teenust pakkuv Sixt Liising koostöös Dienas Bizness konverentsidega kutsub kõiki autotööstuse valdkonna spetsialiste ja ettevõtte juhte „Balti Autopargi ja Autotööstuse foorumile 2012“, mis leiab aset 22. märtsil Riias. Üritusel jagavad oma kogemusi teiste seas Microsofti hiigelautoparki haldav Bruce MacLaren, Eesti elektriautode projekti tutvustab naaberriikide ekspertidele Jarmo Tuisk majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumist.

Foorumi eesmärk on tuua kokku Balti autotööstuse spetsialistid, autopargi haldajaid ja erinevate valdkondade ettevõtete tippjuhid, et analüüsida autotööstuse hetkeseisu kolmes Balti riigis ning õppida Euroopa autoparkide haldamise ekspertide kogemustest. Foorum toimub 22 märts 2012 Riias, Radisson Blu Latvia hotellis, aadressil Elizebetes 55, Riia, Läti.

„Tegemist on juba teise foorumiga neile, kelle jaoks auto pole lihtsalt vahend eraviisiliseks liiklemiseks või hobivaldkond, vaid kelle ärides moodustavad autod üliolulise osa. Eelmisel aastal organiseerisime foorumi Läti spetsialistidele ning kuna üritus pälvis suure menu, viime sel korral ürituse Balti riikide tasandile,“ ütles Arnis Jaudzems, Sixti tegevdirektor Balti riikides.

“Oleme palunud Euroopa tippspetsialistidel, Balti riikide autoparkide haldajatel ning autotööstuse ekspertidel jagada oma teadmisi ja kogemusi, mis annaksid uusi ideid ja impulsi autopargi haldamise tõhustamiseks erinevates tegevusvaldkondades. Oleme eriti elevil, et saame tutvuda Bruce MacLareniga Microsoftist, kellele omistati 2010. aastal Euroopa Autopargi foorumil „Aasta rahvusvaheline autopargi haldaja“ austav tiitel tänu tema edukale tegevusele ettevõtte 9000 sõiduki haldamisel,“ lisas ta.

Sel aastal keskendub „Autopargi ja autotööstuse Balti foorum sellistele teemadele nagu autopargi haldus, autode ühiskasutus, säästmine ja rohelised autopargid, viimased autotööstuse tehnoloogiad ja kütuse kvaliteet. Foorum koosneb kolmest osast: hommikuni praktiline seminar, konverents Euroopa ja Balti autopargi trendide teemal ning „Äriauto 2012“ auhinnatseremoonia.

Foorumil astuvad üles lisaks Bruce MacLarenile ka Nico Gabriel, autode ühiskasutuse teenust osutava ettevõtte DriveNow tegevjuht, Jarmo Tuisk Eesti majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi tehnoloogia ja innovatsiooni talituse juhataja ja teised autovaldkonna eksperdid. Konverentsi programm on saadaval Sixti kodulehel.

Autopargi haldamise konverentsist osavõtmiseks tuleb täita elektrooniline avaldus või saata kiri aadressil info@sixt.lv. Eelmisel aastal osales esimesel autopargi haldajate konverentsil enam kui 150 eksperti, kelle seas olid muuhulgas suurimate ettevõtete ja autopargi omanike Lattelecom, Rimi, Latvenergo, airBaltic esindajad, autotööstuse eksperdid ning valitsuse ja kohalike omavalitsuste esindajad.

Ettevõttest

SIXT on Euroopa juhtivaid autorendifirmasid, mis pakub klientidele esmaklassilist teenindust internetis ja seda 100. erinevas riigis ning üle 4000 teeninduspunkti vahendusel. Sixt pakub rentimiseks sõiduautosid, mahtuniversaale, minibusse, sportautosid, kaubikuid jt sõidukeid. Lisaks osutab Sixt liisingu ja autopargi hoolduse teenuseid. Täpsemat informatsiooni ettevõtte kohta: www.sixt.ee

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37279081sec.