Sixti autorent laiendab koostööd AirPlusiga

Juunis laiendas Euroopa juhtiv transporditeenuse pakkuja Sixt koostööd rahvusvahelise ärikliendi transpordilahenduse ettevõttega AirPlus – nüüd saavad AirPlusi kontoga kliendid kasutada seda ka Balti riikides auto rentimiseks.

Arnis Jaudzems, Sixti regionaaljuht Balti riikides kommenteeris, et hetkel on maailmas 38000 korporatiivklienti, kes organiseerivad tänu AirPlusi toodetele ja võimalustele oma ärireise mugavalt ja taskukohaselt. “Seega oleme tänulikud võimaluse eest AirPlusiga koostööd laiendada ja seeläbi meie klientidele hoopis uus tasand avada.”

AirPlus International on rahvusvaheline ärikliendi reisilahenduste ettevõte, kes pakub korporatiivklientidele maksesüsteemi, mis lubab nii toodete eest maksta kui ka põhjalikumat analüüsifunktsiooni. AirPlusi kliendiprogrammiga liitumine on tasuta ja see konto pole ühegi konkreetse organisatsiooni või reisiagentuuriga seotud. Seda saab edukalt kasutada üle maailma ja kõigil ärialadel. Eestis saavad AirPlusi teenuseid kasutada Aves Traveli reisibüroo kliendid.

AirPlusi teenusid saab kasutada rohkem kui miljonile krediitkaardi omanikule enam kui 59 riigis.

Sixt

Sixt on Euroopa juhtiv transporditeenuse pakkuja, mis loodi 1912. aastal Münchenis, Saksamaal. Hetkel on Sixti kontorid rohkem kui 105 riigis läbi enam kui 4000 keskuse. Sixt on Saksamaal ja Austrias turuliider ja üks suurimaid autorendi-, liisingu, autopargi majandamise ja konsultatsiooniteenuse pakkujatest, olles nendes kategooriates ka tehnoloogilise innovatsiooni liider. 2011. aastal oli Sixti käive 1,56 miljardit eurot ja see pakkus tööd umbes 3000 töötajale. Loe Sixti kohta lähemalt: http://www.sixt.ee/

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61378908sec.