Pädaste mõisa spa valiti maailma parimate hulka

Igal aastal annab Briti trendiajakiri Tatler välja kaks
eriväljaannet: "101 maailma parimat spaad" ja "101 maailma parimat hotelli." Pädaste mõisa spa on esimene eesti terviseasutus, mis selle ajakirja poolt väljavalitute hulka on jõudnud.

"Me tahame kõik oma tervise eest hoolt kanda. Käesolev teejuht aitab meil põgeneda vaiksesse kohta, kus saame juhtme välja tõmmata ja pinged maha laadida, kohta, kus meie tulevikuperspektiivid ja mõte selginevad," kirjutab Spa Guide´i toimetaja Daisy Finer eriväljaande sissejuhatuses.

Kõik 101 spaad on välja valitud ajakirja ekspertide paneeli poolt toetudes lugejate ja ajakirjanike vihjetele. Eksperdid hindasid spaasid 15-s erinevas kategoorias. Pädaste on esiletõstetud „väikeste pärlide“ hulgas.

"See on kahtlemata suur tunnustus mitte ainult Pädastele, aga ka tervele Eestile," ütles Pädaste ärijuht Martin Breuer. Ta lisas, et keerulistes majandusoludes võistlevad kõik riigid oma klientuuri pärast. Küllap lisab Tatleri reisijuht kindlustunnet kõigile neile, kes võimaliku turismi sihtkohana kaaluvad Eestit.

"Kasutame oma hoolitsustes palju puhtaid kodumaiseid tooraineid.

Ilmselt on see ka väljaspool Eestit silma jäänud," ütles Pädaste spaa tegevjuht Marella Kakkum.

Ajakiri Tatler ilmub juba aastast 1709 ja kuulub ülemaailmse leviga Condé Nast ajakirjade gruppi, kes muuhulgas avaldab ka ajakirju Vogue, House & Garden, GQ, CN Traveller jt.

Pädaste spaa valiti hiljuti 50 parima hulka Euroopas ka Austria ajakirja Wienerin poolt.

Lisainformatsioon:

Martin Breuer, Pädaste mõis

info@padaste.ee

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67652416sec.