Tuhat ja üks ööd

27. novembrist 2010
kuni 30. jaanuarini 2011 Autostadti

jõululaadal
Tuhande ja ühe öö kogemine kõikide meeltega - selle puhul kutsub idamaise heategevusmüügi stiilis jõululaat. Arvukad laadaputkad pakuvad aromaatseid maiuspalasid, nagu näiteks hautisi traditsioonilisest Tajine pajast. Armastusega sisustatud poekesed kutsuvad ringi uitama ja kolama, ning hommikumaadest käsitsi korjatud aarded annavad inspiratsiooni erilisteks kingiideedeks. Õhtumaade võlu lisab rikkalikult ehitud, rohkem kui 20 meetri kõrgune jõulupuu laada keskel.

Idamaised muinasjutud jääl
Selle aasta jäätantsu sõu teemadeks on seiklused, imed ja hingetuks võtvad aarded tuhandest ja ühest ööst, ustavatest lambivaimudest ja võlutud kaliifidest. Igal nädalal toob rahvusvaheline iluuisutajate trupp jääle uue koreograafia, mis on loodud vaid Autostadti jaoks. Alates 28. novembrist toimuvad sõud jääl iga päev kell 17.00 ja 18.15. Perekonnad on detsembris kutsutud kogema koos muinasjuttude avaetendust perepühapäeval.

Jääväli laguunil
Valgelt sädelev muinasjutt: suur liuväli Autostadti südames kutsub olema sportlikult aktiivne ja tegema graatsilisi piruette. Ka tänavu võtab armastatud väljasõidupaik Autostadti külalised vastu nelja hiigelsuure advendiküünla all, milleks on Volkswageni tehase korstnad, ja laseb külalistel jääl liuelda. Jaanuari igal pühapäeval on võimalus koos perekonnaga külastada Autostadti ja võtta osa ühisest tasuta uisutamistreeningust.

 

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.94952393sec.