Tallinna disainikaart nüüd ka mobiilis

Tallinna Disainikaart, mis on hea Eesti disaini juurde juhatanud juba seitse aastat, on nüüdsest ka mobiilis.

Tasuta allalaetav mobiiliäpp sisaldab detailset linnakaarti, disainiobjektide otsingut, nimekirja koos detailse info, kontaktide ja pildimaterjalidega ning võimaldab kasutajat ka reaalajas positsioneerida. Lisaks sisaldab äpp tuntud Eesti disainerite, muusikute jt põnevate tegelaste lemmikkohtade soovitusi ja tuure. Näiteks saab kasutaja teada, millised on Erki Pärnoja, Tanel Veenre ning disainibüroo AKU lemmikkohvikud, -pargid ja -söögikohad.

Mobiilrakenduse saab tasuta alla laadida Eesti Disainikeskuse veebist, samuti App Store'ist ja Google Play'st.

Mobiilirakendus on lisa paberil levivale Tallinna disainikaardile, mis koondab head Eesti disainiga kohad, alates disaini eksponeerivatest muuseumidest ja galeriidest põnevate linnakeskkondade, poodide ja kohvikute-restoranideni. Paberkaardi leiavad huvilised Tallinna turismiinfopunktidest, Eesti Disainikeskusest ning kaardil märgitud asutustest (kaart kuues keeles vaadatav ja allalaetav ka disainikeskuse veebilehelt disainikeskus.ee).

Disainikaart jõudis esimest korda avalikkuse ette 2006. aastal Eesti Kunstiakadeemia disainiaasta projekti raames. Alates 2008. aastast annab kaarti välja Eesti Disainikeskus.

Tallinna disainikaardi ja mobiilirakenduse tegemist toetasid Eesti Kultuurkapital, Tallinn Ettevõtlusamet, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium ja Euroopa Regionaalarengu Fond.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.22753096sec.