airBaltic käivitas Tallinn-Pariis lennuliini

Täna alustas airBaltic otselendudega Tallinna ja Pariisi vahel. Lennud hakkavad toimuma neli korda nädalas ning pakuvad mugavaid ühendusi kahe pealinna vahel. Lennuliin ühendab Tallinna läbi Pariisi kogu maailmaga ja Pariisi Baltikumi ning kogu airBalticu võrgustikuga.

 
Christoph Viatte, airBalticu kommertsjuht: “airBalticu uus otselend tugevdab meie teenuseid Euroopa suurte jaamade vahel ja pakub laialdasi võimalusi edasisteks ühendusteks kogu maailmaga.”

 

Pariisi lennuliini avamisel osalesid airBalticu asepresident Jānis Vanags, Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov, Läti suursaadik Juris Bone, ja Prantsuse saatkonna esimene nõunik Laurent Orol. Tavapärase lindi lõikamise asemel sõlmisid osapooled liini sisseõnnistamiseks tugevad sõlmed, et lennuliin püsima jääks. Avalennu reisijad said lennujaamas kuulata prantsuse muusikat ja nautida 5 meetri pikkust pikka saia ja prantsuse veini. Paljud reisijad olid üllatunud seesugusest vastuvõtust ning avaldasid lootust, et kõik reisid niivõrd erakordselt algaksid.


Alates tänasest, 28. oktoobrist 2014, lendab airBaltic Tallinnast Pariisi neli korda nädalas Boeing 737 lennukiga. Hinnad algavad 69 eurost ning sisaldavad lennujaamamakse ja teenustasusid.
Täieliku airBalticu lennugraafiku leiate firma kodulehelt www.airBaltic.com

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4881959sec.