airBaltic pakub pea pool miljonit lisakohta populaarsetesse sihtkohtadesse

Juulis hakkab Läi riiklik lennufima airBaltic pakkuma enam turisti ja Basic klassi istekohti populaarsetesse puhkusesihkohtadesse Vahemere ja Musta mere rannikul, aga ka lühematele piirkonnalendudele, mille järgi on nõudlus. Tänu sellele on airBalticu klientidel pea pool miljonit lisakohta aastas sihtkohtadesse nagu Barcelona, Ateena, Dublin, Istanbul, Odessa, Simferopol, Dublin, Tel Aviv ja mitmed teised.

airBalticu müügi- ja turundusosakonna vanem asepresident Michael Grimme: “Meie klientidel on alati olnud suur nõudlus populaarsete puhkusesihtkohtade järele Euroopas, Lähis-Idas ning SRÜs ning lennukeid vahetamata vaatasime hoolikalt üle pakkumises olevate turisti- ja äriklassi istekohtade proportsioonid, et pakkuda enam reisivõimalusi. Olemme hoolikalt kohandanud äriklassi ning selle tingimusi populaarsetel liinidel, et tuua saadavale pea pool miljonit lisakohta turisti- ja Basic klassi reisjatel taskukohase hinnaga.”

Lisakohad võetakse kasutusele ning äriklassi tingimusi kohandatakse alates juulist lendudel Riiast Ateenasse, Barcelonasse, Dublinisse, Istanbuli, Odessasse, Simferopolisse, Tel Avivi, Helsingisse, Lappenrantasse, Palangasse, Turusse, Tallinna, Vilniussesse, Kaunasesse, Tamperesse, Vaasasse, Bergenisse, Billundisse, Aalesundi, Chisinausse ning Umea, Oulu ja Stavangeri lennujaama.

airBalticu võrgustikus on 60 sihtkohta, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt läbi Riia kodubaasi lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas.

 

Lühidalt airBalticust: AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) on 1995. aastal asutatud aktsiaselts, mille peamisteks osanikeks on Läti riik 52,6% osalusega ning SIA Baltijas Aviācijas Sistēmas 47,2% osalusega. airBalticu lennuparki kuulub 33 lennukit: 6 Boeing 737-500, 8 Boeing 737-300, 2 Boeing 757-200, 10 Fokker 50 tüüpi lennukit ja 7 Bombardier Q400Next Geni. airBaltic pakub otselende kolmest Baltikumi pealinnast – Riiast, Tallinnast ja Vilniusest. airBaltic sai tiitli Airline of the Year 2009/2010 European Regions Airline Associationilt ning airBaltic võitis auhinna Air Transport World Phoenix Award 2010, saades nii ülemaailmse tunnustuse, mis märgib silmapaistvat äri restruktureerimist. airBaltic valiti anna.aero ANNIES auhinna saajaks, olles uute liinide arvestuses suurim lipukandja Euroopas. airBaltic võitis Budgies World Low Cost Airline Awardsil žürii eriauhinna Pacesetter Award 2010 (Teerajaja), mis tunnustab airBalticu kui hübriidlennufirma saavutusi.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.56287694sec.