Ryanair tähistab 10 miljoni reisija täitumist Baltimaades

Euroopa ainus üliodav lennufirma Ryanair tähistab täna oma Baltimaade baaslennujaamas Kaunases 10 miljoni reisija täitumist Baltimaades. Õnnelikeks kümne miljonendaks reisijateks olid nelja-aastased Leedust pärit kaksikud, poisid Armandas ja Raimandas Pupsys, kelle tee viis Kaunasest Inglismaale Leeds Bradfordi. Armandase ja Raimandase perele anti Ryanairi kinkekaardid, mida nad saavad kasutada oma järgmisel perereisil. Lisaks said kõik Kaunasest Leeds Bradfordi sõitjad piduliku sündmuse puhul pidupäevakooki.

Alates Balti riikidesse saabumisest 2004. aastal, mil Ryanair alustas lende Riiast, on lennufirma liinide arv kasvanud 50ni. Firma on Lätis teenindanud enam kui 5,8 miljonit reisijat, Leedus üle 3,6 miljoni ja Eestis üle 500 000. Ryanairi kohalolek on taganud töö umbes 10 000 inimesele Balti riikide lennujaamades ja turismisektoris.

Ryanairi Balti riikide müügi- ja turundusjuht Elina Hakkaraineni kommentaar:

“Vähem kui kaheksa aastaga on Ryanair teenindanud Eestis, Lätis ja Leedus 10 miljonit reisijat, kes on Air Balticu ja Estonian Airi kallite lendude asemel Ryanairi madalaid hindu eelistades säästnud kokku miljoneid eurosid. Tänavu teenindab Ryanair Balti riikides üle 2,5 miljoni reisija, andes tööd 2500 turismisektori inimesele ning rõhutades sellega veelkord Ryanairi pühendumust ja investeeringut Eestisse, Lätti ja Leetu.

Ryanair edestab kõiki teisi lennufirmasid oma garanteeritult madalaimate hindadega, kütuse lisatasu puudumisega ning kõige täpsema lennugraafikust kinnipidamisega. Tähistamaks 10 miljoni reisija lennutamist ning pea kaheksa-aastast panust Balti turismi ja tööhõivesse paneb Ryanair müüki miljon piletit hinnaga €12.99. Selle hinnaga saab broneerida pileteid septembriks enam kui 1000 Ryanairi liinil üle Euroopa. Kampaaniahinnaga pileteid saab broneerida neljapäeva, 28. juuni südaööni.”

Attached picture: Ryanair’s Baltic Sales & Marketing Executive Elina Hakkarainen and the 10 millionth passengers Armandas and Raimandas Pupsys and their mother Degutyte Rugile.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38384295sec.