airBaltic võõrustas aastal 2011 enam kui 800 meediakülastust

Läti rahvuslik lennufirma airBaltic võõrustas 2011. aastal 819 rahvusvahelist ajakirjanikku meediareisidel, mida on 21% enam kui aastal 2010. Lennufirma tööstustjuhtivad innovatsioonid ning põhisihtkoht – Baltikumi piirkond – tõestas end kui suur meediahuvi ärataja.

airBalticu korporatiivkommunikatsioni asepresident Jānis Vanags: “Baltikumi ja Põhjamaade piirkond on meie koduturg, Loomulikult me tahame, et maailm saaks teada selle piirkonna ja sihtkoha kohta, et meelitada enam reisijaid, kes kulutavad oma raha kohalikes hotellides, taksodes ja restoranides ning toetavad sellega töökohtade loomist kohalikele. Ainuüksi Lätis aitab lennundussektor hoida pea 20 000 töökohta reisimisega seotud tööstustes.”

airBalticul oli 819 meediakülastust ning firma ilmnes enam kui 30 000 avaldises üle maailma eelmisel aastal. 2011. aastal sai airBaltic Baltikumi PR Auhinna kuldmedali saavutuste eest rahvusvahelises suhluses ning tõmmates maailma tähelepanu Baltikumi piirkonnale ning lennufirmale.

airBalticu võõrustatud meedia seas oli esindajaid üle kogu maailma. Suurimad ajakirjanikegrupid tulid Saksamaalt (15%), Venemaalt (17%); Rootsist (6%)ning Soomest, Taanist ja Ingismaalt (5%). Samas olid esindatud teiste seas ka Iisrael, Kanada, Uruguay, Ameerika, India ja Hiina. Mitmed turismiarendusorganisatsioonid Lätis. Leedus, Eestis ning Skandinaavias töötasid koos airBalticuga võõrustades koostöös meediareise.

airBalticuga reisinud ja sihtkohti külastanud meedia hulgas olid esindatud mitmed ülemaailmselt tunnustatud väljaanded, nende seas BBC, NTV, ORT, Sunday Times, New York Times, Independent, Air Transport World, Forbes, Neue Zurcher Zeitung, Handelsblatt, Yle, Vogue, Marie Clarie, Elle, Kommersant, Vedomosti, Tatler, Fortune, GQ ja Esquire.

airBalticu võrgustikus on 60 sihtkohta, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt läbi Riia kodubaasi lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas.

 

Lühidalt airBalticust: AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) on 1995. aastal asutatud aktsiaselts, mille põhiosanik on Läti riik 99,8% osalusega. airBalticu lennuparki kuulub 34 lennukit: 6 Boeing 737-500, 8 Boeing 737-300, 2 Boeing 757-200, 10 Fokker 50 tüüpi lennukit ja 8 Bombardier Q400Next Geni. airBaltic pakub otselende kolmest Baltikumi pealinnast – Riiast, Tallinnast ja Vilniusest. airBaltic sai tiitli Airline of the Year 2009/2010 European Regions Airline Associationilt ning airBaltic võitis auhinna Air Transport World Phoenix Award 2010, saades nii ülemaailmse tunnustuse, mis märgib silmapaistvat äri restruktureerimist. airBaltic valiti anna.aero ANNIES auhinna saajaks, olles uute liinide arvestuses suurim lipukandja Euroopas. airBaltic võitis Budgies World Low Cost Airline Awardsil žürii eriauhinna Pacesetter Award 2010 (Teerajaja), mis tunnustab airBalticu kui hübriidlennufirma saavutusi.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.09601998sec.