airBaltic esitati auhinna Parim Innovaatilisus Maailma Lennufirmade Seas kandidaadiks

Läti riiklik lennufirma airBaltic on esitatud üheks top 6 lennufirmaks maailmas innovaatilisuse eest lisatulude teenimises. Otsus seada kandidaadina üles airBaltic Parima Lisatulude Innovatsiooni kategoorias tuli Maailma Odavlennufirmade Kongressi sõltumatu žürii poolt.

airBalticu tegevjuht ja president Bertolt Flick: “Kõik, mida me müüme lisaks lennupiletitele, loob airBalticule lisatulu. Me oleme uba saanud ülemaailmset tunnustust olles sellel alal uuenduslikud ning me pakume reisijatele kõike, alates roodidest ja iPadist pardal, kuni BalticBike’i ja airBalticBagi tasuta pagasiteenuseni välja.”

airBalticu online-kaubamaja pakub laia valikut tooteid ja teenuseid, mis toovad lisatulu – airBalticBag, reisikindlustus, check-in pagas, hotellid, autorent, BalticBike jalgrattarent, BalticTaxi teenused, Airport Express bussiveod, roosid pardal, orgaanilised toidud, Baltic Water, airBalticcard Mobile ettemaksuga kõnekaart, istmete reserveerimine jne.

Maailma Odavlennufirmade Kongressi žürii on Parima Lisatulude Innovatsiooni kategooriasse esitanud kuus lennufirmat – airBaltic, Vueling, Spirit, SkyExpress, Ink, Qantas.

airBaltic on varem võitnud Budgies World Low Cost Airline Awardsil žürii eriauhinna Pacesetter Award 2010 (Teerajaja), mis tunnustab airBalticu kui hübriidlennufirma saavutusi. airBaltic on võitnud ka tiitli Airline of the Year 2009/2010 European Regions Airline Associationilt ning auhinna Air Transport World Phoenix Award 2010, saades nii ülemaailmse tunnustuse, mis märgib silmapaistvat äri restruktureerimist ning on lennufirmadele sama oluline kui Oscar filmitegijaile.

Lisainfot auhinna kohta leiate: www.terrapinn.com/conference/world-low-cost-airlines-congress/C30600.stm

 

Lühidalt airBalticust: AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) on 1995. aastal asutatud aktsiaselts, mille peamisteks osanikeks on Läti riik 52,6% osalusega ning SIA Baltijas Aviācijas Sistēmas 47,2% osalusega. airBalticu lennuparki kuulub 34 lennukit: 6 Boeing 737-500, 8 Boeing 737-300, 2 Boeing 757-200, 10 Fokker 50 tüüpi lennukit ja 8 Bombardier Q400Next Geni. airBaltic pakub otselende kolmest Baltikumi pealinnast – Riiast, Tallinnast ja Vilniusest. airBaltic sai tiitli Airline of the Year 2009/2010 European Regions Airline Associationilt ning airBaltic võitis auhinna Air Transport World Phoenix Award 2010, saades nii ülemaailmse tunnustuse, mis märgib silmapaistvat äri restruktureerimist. airBaltic valiti anna.aero ANNIES auhinna saajaks, olles uute liinide arvestuses suurim lipukandja Euroopas. airBaltic võitis Budgies World Low Cost Airline Awardsil žürii eriauhinna Pacesetter Award 2010 (Teerajaja), mis tunnustab airBalticu kui hübriidlennufirma saavutusi.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65444899sec.