BalticMiles lisab iga päev uue punktiteenimisvõimaluse

2011. aasta esimese viie kuuga on BalticMiles püsikliendiprogrammiga liitunud mitmed uued partnerid, andes võimaluse teenida BalticMilesi punkte veel 126 kohas. See tähendab, et pea igal tööpäeval lisandub uus pood, restoran, hotell või teenusepakkuja, mis annab võimaluse teenida ja kasutada BalticMilesi punkte.

Gabi Kool, BalticMilesi tegevjuht: “BalticMilesi liikmetel on tänaseks pea 10 000 kohta kõikjal maailmas punktide teenimiseks. Meil on hea meel, et BalticMiles lisab sel aastal iga päev ühe uue koha.”

2011. aasta jooksul on BalticMilesiga liitunud 39 uut edasimüüjat Soomes, 38 Lätis, 19 Leedus, 17 Eestis ning 13 rahvusvaheliselt. Täieliku partnerite nimekirja leiate aadressilt www.balticmiles.com

BalticMiles on esimene mitme partneriga püsikliendiprogramm Baltikumis, mis lasti käiku 2009. aasta oktoobris. BalticMiles pakub punktide kogumiseks palju erinevaid võimalusi – lennud, reisid, hotelliööd, autorent, restoranid, iluteenused, spaahoolitsused, tervishoid, telekomid ja ostude sooritaminemine BalticMilesi internetipoes. Punkte saab kasutada lennupiletite, reisipakettide ja vabaajateenuste, näiteks spaa, autorendi, kinopiletite, parfümeeria, kosmeetika, ehete, kellade, disaintoodete, reisikottide ja –kohvrite, mänguasjade ning 3000 muu kauba ja teenuse ostuks, mis leitavad online-kaupluses www.balticmiles.com. BalticMilesi programm võimaldab liikmetel annetada punkte ka mitmeteks heategevusprojektideks.

Kliendiprogrammiga liitumiseks tuleb vaid täita avaldus, mille leiate airBalticu piletikassadest või Riia lennujaama Business Lounge’ist. Lisaks saab liituda ka aadressil www.balticmiles.com või võttes ühendust airBalticu kõnekeskusega.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13228488sec.