Septembris kutsub Tallinn Card külastama uusi näitusi

TASUTA TALLINN CARDIGA:

Lennusadam
Lisaks püsiekspositsioonile on Lennusadamas avatud uus mahukas näitus "Võidujooks maailma lõppu", mis kirjeldab Lõunapooluse vallutamise lugu. Näha saab Norra maadeuurija Roald Amundseni ja Briti mereväeohvitseri Robert Falcon Scotti baaslaagrite osalisi rekonstruktsioone, unikaalseid fotosid, jooniseid ja palju muud.

Paks Margareeta - Eesti Meremuuseum
Paksus Margareetas avati mai lõpus näitus "Paks Margareeta – värav sadama ja linna vahel", mis toob külastajateni suurtükitorni värvikireva ajaloo ning annab ülevaate selle erinevatest funktsioonidest ja olulisusest Tallinna arenguloos.

Raevangla – Fotomuuseum
Endises, 15. sajandist pärit raevanglas, võib lisaks põnevale püsiekspositsioonile näha ka uut aastanäitust "Varjust välja. Esimesed naisfotograafid Eestis", mis tutvustab nelja naisfotograafi elulugusid ning loomingut. Näha saab nende isiklikke kaameraid, albumeid ja fotosid.

Tallinna Linnamuuseum ja audiogiid
Püsiekspositsioon tutvustab linna ajalugu 13. sajandist tänapäevani. Lisaks on avatud ligi 2000 portselan- ja fajanssesemest koosnev keraamikahoidla ning näitus 1930-40ndate aastate rätsepatöökojast. Tallinn Cardiga ka tasuta Linnamuuseumi audiogiidi rent!

SOODSALT TALLINN CARDIGA:

Rahvusooper Estonia
Septembris 110. hooaega alustava Rahvusooper Estonia repertuaaris on nii klassikalised kui kaasaegsed ooperid ja balletid, samuti operetid, muusikalid ja lastelavastused. Septembris etendub uuslavastusena esimene eesti ballett "Kratt". Tallinn Cardiga pileti hinnast 15% soodustust. Kes soovib väljas aega veeta, sel soovitame turismiinfokeskusest rentida Audiogiid - jalutustuur iPodiga. Tallinn Cardiga 50% soodustust! Võimalus on ka Audiogiid ja e-raamat oma isiklikku nutitelefoni või tahvelarvutisse alla laadida. Ekskursiooni käigus jutustab virtuaalne giid kaasahaaravaid lugusid peamiste vaatamisväärsuste kohta. E-raamat sisaldab 165 lehekülge teksti koos fotodega. Tallinn Cardiga 60% soodustust!

Vaata kõiki Tallinn Cardi pakkumisi siit.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.05232501sec.