Lastega on lust puhata

Suvi on ideaalne aeg mõnusaks perepuhkuseks ning Eestimaal on mitmeid vahvaid paiku, kus on põnev nii suurtel kui ka pisikestel.

Tartumaal asuv Jääaaja keskus tagab kohtumise mammutitega. Interaktiivne keskus võtab enda alla rohkem kui 2200 m2 näitusepinda ja täis lugusid jääaegadest maailma ajaloo taustal, kus inimene on muutuva looduse keskmes. Tartu linnas, AHHAA keskuses on suvisel ajal spioonide päralt – kuni tuleva kevadeni jääb avatuks näitus "Ahhaa, ülisalajane!". Ekspositsioon ootab külla  kõiki, keda vähegi köidavad seiklusromaanid, saladetektiivide tegemised või kriminalistikaga seotu ja külaliste päralt on 42 interaktiivset spioonieksponaati.

Eesti Tervishoiu muuseumi on nüüd avatud täies mahus ja ootab avastajaid. Põnevate keerdkäikudega ajalooline maja Tallinna vanalinnas avab inimese kõige pisemate rakukesteni. Muuseumis saab kõigi meeltega osa inimkeha mõistatustest ning tervishoiu ajaloost nii Eestis kui ka mujal maailmas. Veel soovitame pealinnas kõigil perega puhkajatel sammud seada Vabaduse väljaku all värskelt avatud eriefektidega elamusgolfi suunas, kus saab iga ilmaga kätte unustamatu golfielamuse.

Kes aga unistab lõunamaa puhkusest, siis Laste Lõunamaa pakub ühispiletit, millega pääseb nii Nõiariiki, Pokumaale kui ka Maantemuuseumisse. Põnevat möllamist on neis kolmes teemapargis nii õues kui tubastes tingimustes ja tegevusi jagub kohe mitmeks päevaks.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61383891sec.