Kaunid kontserdid kutsuvad põnevaid paiku avastama

Sellel aastal tähistame kogu maaga muusika aastat ning sel puhul toimuvad põnevad kontserdid kaunites paikades üle maa. Näiteks saab kuulata mahedat jazzmuusikat armsas väikesadamas, tuletornis või kalurikülas. Õigele muusikaüritusele kohaselt ei puudu peolt ka kohalik kõhutäide ning lõbus meeleolu.

19. - 21. juunil toimub Hiiumaal, Sõru sadama paadikuuris mõnusa muusika festival Sõru Jazz.  Emotsioon ja atmosfäär on selles armsas sadamas nii mõnusad, et tihtipeale jätkub meeleolu kauemaks. Sel aastal on tähelepanu koondatud jazzi ühele sümbolpillile - saksofonile. 3.- 4. juulil kutsub kesksuvine sillerdav Peipsi järv muusikahuvilisi hoopis Rannapungerjale. Laine loksumise taksis plingib vana majakas jõesuudmes, et näidata teed hea muusika austajatele. Tuletorni Kontserdid pakuvad parimaid esinejaid erinevatele maitsetele, nii vanematele kui noorematele.

Juuli keskpaigas toimub Hiiu Folk, mis sobib peredega puhkajatele ning loodusehuvilistele – nimelt korraldatakse matku ja töötube. Augustikuus heliseb jällegi  põhjaranniku armas kaluriküla Käsmu, sest 7.-9. augustil toimub Viru Folk. Selle aasta teemaks on Taani kultuur, mis toob kaptenikülla lisaks muusikale viikingid ja viikingilaevad. Peolt ei puudu ka kohaliku pruulikoja looming ja rikkalikud suupisted.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74370408sec.