Pimedaid öid täidab sel aastal Poola film ja kinokunst

PÖFF – Pimedate Ööde Filmifestival on Põhja-Euroopa üks suuremaid ja omanäolisemaid filmifestivale, mis toimub tänavu 14. - 30. novembril.

 

Rahvusvaheline Produtsentide Liitude Föderatsioon FIAPF (Federation Internationale des Associations de Producteurs de Films) kinnitas Tallinna Pimedate Ööde Filmifestivali alates 2014. aastast rahvusvaheliselt sertifitseeritud võistlusprogrammiga festivalide hulka. PÖFF on nüüd maailma 15. filmifestivali seas, mis saavad korraldada rahvusvahelist, üle-maailmsete filmidega võistlusprogrammi.

 

Festival hõlmab endas kolme täismahus alafestivali (Animated Dreams, Just Film, Sleepwalkers) ja kolme rahvusvahelist võistlusprogrammi (EurAsia, Tridensi Läänemere- ja Põhjamaade debüütfilmide võistlusprogramm ning Põhja-Ameerika filmide konkurss), mis toovad Tallinnasse kokku filmitegijad Ameerikast Aasiani.

 

XVIII Tallinna Pimedate Ööde Filmifestivali peafookuses on Poola film ja kinokunst. Lisaks PÖFFi põhiprogrammile on Poola fookus ka alafestivalidel Animated Dreams, Just Film ja Sleepwalkers.
Poola on läbi ajaloo kuni tänase hetkeni üks rikkama filmikultuuriga riike. PÖFFi selleaastane fookus toob vaatajate ette nii märgilise tähendusega klassikuid, noorema põlvkonna filmitegijate loomingut, aga ka maailmakuulsa filmimuusika.

 

PÖFF 2014 piletid tulevad müüki 7. novembril.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77104497sec.