Ühispilet seob kolm seiklust kokku

Kolm Tartu meelelahutuspakkujat on käed löönud ja teinud selleks suveks ühise pileti, millega saab Ahhaa keskusesse, seiklusparki ja sõita viikingilaevaga. Kiire seiklus võiks välja näha selline, et seikluspassi ostjad alustavad oma teekonda Ahhaa keskusest, pärast näituse vaatamist lähevad jõe äärde ajutisse sadamasse, kust viikingilaev hakkab väljuma iga tunni tagant, sõidavad sellega Jõekohviku sadamasse (Kalevipoja kuju juures) ning sealt jalutavad Narva mäele seiklusparki.

Kui käepael kenasti randmel püsib, siis ei pea kõigis kolmes kohas ühe korraga ära käima, need võib kasvõi kolme päeva peale ära jagada. Ühte kohta sama piletiga mitu korda aga minna ei saa.

Ahhaa keskuses on seikluspassi hinna sees kogu maja pilet.

Viikingiliin aga pannaksegi suveks vaid selle projekti tõttu käima ja sinna pääseb ainult seikluspassiga - juulis-augustis, kui rahvast tuleb rohkem, on laeval kindlad väljumisajad, praegu peaks sõidusoovi korral ette helistama. Sõit ühest sadamast teise võtab aega 45 minutit ja selle aja sees saavad sõitjad ka ise aerud ära proovida. Hea ilma korral tõmmatakse puri üles. Kogu sõiduaja piletiostjad ise tööd tegema ei pea, viikingielu ja laevasõidujutte saab kuulata elektrimootori jõul edasi liikudes.

Seikluspargi poolt on hinna sees kõik seiklusrajad, aga kui külastaja soovib näiteks ka õhulendu proovida, siis selle eest tuleb juurde maksta. Kui ilm on halb, aga seigelda tahaks, võib minna hoopis Lõunakeskuse seiklusradu katsetama ja ronida jääväljaku kohal.

• Ühispiletiga saab külastada Ahhaa keskust, Tartu seiklusparki ja sõita viikingilaevaga Turm.

• Pileti tavahind on 36 eurot, sooduspilet maksab 28 ja perepilet 99 eurot. Piletit saab osta Ahhaa keskusest, Tartu ja ka Tartu Lõunakeskuse seikluspargist ning Jõekohvikust.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76777411sec.