Maaturismi ettevõtjad kutsuvad külla!

Neljapäeval, 01.mail 2014 avavad maaturismiettevõtted üle Eestimaa oma uksed ning ootavad külla! Tulge ja avastage uued ning põnevad puhkusepaigad ilusal Eestimaal. Kui Teil on plaanis korraldada hoopis meeldejääv sündmus, olgu selleks sünnipäevad, pulmad, kokkutulekud, muud tähtpäevad või firmaüritused, on 1. mai just see aeg, kus teha parimad kokkulepped ning saada vastused Teid huvitavatele küsimustele.

Avatud Uste Päeval osalevate maaturismiettevõtete uksed on külaliste ootel alates 11.00 kuni 17.00.

Lisaks sellele, et kõik turismiettevõtted tutvustavad oma teenuseid ja võimalusi, saate 1.mail päris TASUTA või ERIHINNAGA osaleda matkadel ja retkedel, teha käsitööd, kogeda uusi maitseelamusi, lüüa kaasa talgutel, kohtuda pererahvaga, nautida kuuma sauna, kogeda suitsusauna jpm. Igal ettevõttel on selleks päevaks oma isiklik pakkumine oma külalistele!

Allpool leiate nimekirja, mis aitab pakkuda lahenduse Teie kindlale huvile ning külastada teatud suunitlusega paiku. Näiteks, kui otsite suvist pulmade korraldamise paika, siis allpool leiate nimekirja neist ettevõtetest, kes oma võimalusi 1.mail selles vallas tutvustavad.

Mida täpsemalt sellel päeval pakutakse, leiate Maaturismi kodulehel.

Nimekiri osalevatest ettevõtetest ning pakkumistest täieneb pidevalt!

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49967694sec.