Rahvusooperi lavatagusele ringkäigule saab nüüd osta ka üksikpileti

Alates 14. veebruarist müüb Rahvusooper Estonia oma etenduse-eelsetele ekskursioonidele Estonia majas ka üksikpileteid. Ekskursioonid toimuvad alates 1. märtsist reedeti ja laupäeviti kell 17.30, sealjuures reedesed on eesti keeles ja laupäevased inglise keeles.

„Seni oleme ekskursioone korraldanud vaid gruppidele eritellimusena, järjest rohkem aga avaldatakse soovi osta ekskursioonile üksikpileteid“, ütles Rahvusooper Estonia noortetöö juht Rahel Otsa. „Kindlatel nädalapäevadel ja kellaaegadel toimuvaid ringkäike korraldavad paljud suured ooperimajad, nende eeskuju järgib nüüd ka Estonia. Meil on, mida näidata.“

Ühetunnise etenduse-eelse ekskursiooni jooksul saab tutvuda kauni ajaloolise hoonega ja vaadata, mis toimub majas enne kui eesriie tõuseb. Iga ringkäik on unikaalne, nii nagu etenduski, mis igal õhtul erinev. Võib-olla saab jalutada lava taha, külastada mõnda töötuba või kohtuda oma teekonnal lauljate-tantsijatega. Kindlasti antakse põhjalik info maja arhitektuuri, lavakonstruktsioonide, ooperi- ja balletietenduste jms kohta.

Ekskursioonipiletid on müügil samades kohtades, kus teatripiletid – Estonia kassas, Piletimaailmas ja Piletilevis.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63470483sec.