Pärnu Jääfestival kutsub lumetalgutele

Pärnu Jääfestivali ettevalmistused on täies hoos. Festivaliplats on ainuke koht Pärnus, kus on ohtralt lund. Suured masinad liigutavad lumemägesid vajalikesse kohtadesse, vähehaaval valmivad lumehooned ja jääväljakud. Nädalavahetusel kutsub festival soovijaid appi lumest müüre tegema ja jääd valama.

Esimesed lumetalgud toimuvad laupäeval ja pühapäeval – 25. ja 26. jaanuaril. Kõiki, kel meeldiks käed külge panna ja aidata festivaliobjektidel valmida, oodatakse kell 10-17 kaasa lööma. Garanteeritud on hea seltkond, kõva töö, soe supp ja jook ning tasuta festivalipäev. Osalemisest palume teada anda: Laura Truija, lauratruija@gmail.com, tel 55571316.

Pärnu Jääfestival on 10 päeva kestev suurim kogu perele mõeldud talvesündmus, mis toimub 15.-24.02 Pärnus. Sel aastal on festival Decora kõrval Pärnu jõe kaldal. Festival toimub neljandat aastat ja on tuntud juba nii Eestis, Lätis kui Soomes.

Festivaliks ehitab spetsiaalsed pillid ja loob müstiliselt mõjusa muusika Peeter Rebane. Jäämuusika kontsert toimub igal õhtul ja siin lööb kaasa ka Madonna kontsertidelt tuntuks saanud slack line virtuoos Jaan Roose. 23.02 toimub suur Eesti Pidu koos Metsatölli ja kooridega. Päev läbi on päevaprogramm eri esinejate ja mängudega. Festivaliala on avatud iga päev kell 10-21. Kuna selleaastane festival toimub olümpia ajal, siis paneme püsti koos Viasatiga ka olümpiaala, kus näeb mänge ning toimuvad viktoriinid ning saavad alguse Rahva Olümpia võistlused. Eelnevatel aastatel on festivalist osa võtnud 20000 inimest.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50892401sec.