Eesti spordiajalugu tutvustav näitus reisiterminalis

Tallinna Lennujaamas väravas nr 4 on nüüd üleval Eesti Olümpiakomitee 90. aastapäevaks valminud ingliskeelne spordinäitus „Estonian Sport in Pictures“.

Eesti Olümpiakomitee presidendi Neinar Seli sõnul pakub Eesti spordilugu põnevaid hetki ja võimsaid emotsioone nii oma rahvale kui ka Eestit väisavatele väliskülalistele. „Loodan, et Eesti külalised leiavad näituselt nii uusi teadmisi kui ka äratundmisrõõmu, oma inimestele aga tulevad meelde kõik need ülevad hetked ja võidurõõm, mis meie rahva eneseteadvust sajandi vältel on toitnud,“ ütles Seli.

Tallinna Lennujaam püüab pidevalt üllatada uuendustega, et muuta lennujaamas viibimise aeg külastajatele huvitavamaks ja sisukamaks. Viimasel aastal oleme teinud neid asju ja uuel aastal on plaanis (kui saab juba mõnest uuendustest rääkida).

EOK 90. aastapäevale pühendatud näitus jutustab Eesti spordiloo läbi spordisangarite, -tegelaste, sündmuste ja ehitiste. Olümpiakomitee on küll 90 aasta vanune organisatsioon, kuid sporti ja kehakultuuri on Eestis edendatud juba palju varem. Näitus algab kahe vägeva Georgiga – Lurichi ja Hackenschmidtiga – ning jõuab välja tänapäeva. Ingliskeelne näitus jääb Tallinna Lennujaama uudistamiseks Sotši olümpiamängude lõpuni ehk 23. veebruarini.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62444806sec.