Adrenaliini ja tšillimise vahel – uudised Berliinist ja Brandenburgist

Saksa Riiklik Turismibüroo korraldab kolmes Balti pealinnas sihtkohaesitlused. VisitBerlin, Tourism-Marketing Brandenburg, Steigenberger Hotel Group ja AirBaltic tutvustavad teile põnevat Saksamaa pealinna Berliini, ajaloolist Potsdami ja rikkumata Brandenburgi oma lõputute äri-, puhkuse- ja rekreatsioonivõimalustega. Hõlpsalt juurdepääsetav Berliin ning lähedal asetsevad Potsdam ja Brandenburg on ideaalsed kohad, kus kodust eemal aega veeta – need asuvad lähedal ja üllatavad kindlasti positiivselt.

Pärast presentatsiooni kutsume vastuvõtulõunale, kus saate ringreisil osalejatega vestelda teid huvitavatel teemadel. Me loosime samuti välja auhindu – seega ärge loobuge võimalusest võita nädalavahetus Berliinis ja Potsdamis.

 

Esitlusega lõunad toimuvad järgnevatel aegadel: Neljapäev, 27.10.11, kell 12.00 Radisson Blu Olümpia Hoteli banketisaal Tallinn, Eesti Registreerimine ja osalemine on tasuta (for press and tourism trade only).

Lisateabe saamiseks võtke palun ühendust: Eva Altenburga Saksa Riikliku Turismibüroo suhtekorraldusosakond E-post: eva.altenburga@germany.travel; Telefon: +37129209100

 

VISIT BERLIN

VisitBerlin on teie usaldusväärne partner kõikide turismiteenuste osas nii pealinnas kui ka selle ümbruses. Meie pakkumised: majutus ja piletid üksikisikutele ning rühmadele. Vaatamisväärsuste külastuste, transpordi ning giidide broneerimine. Berliini WelcomeCar ja muuseumipass. Berliini suveniirid, reklaamimaterjal ja müügiabi.

POTSDAM-BRANDENBURG – REIS ÜMBER BERLIINI
Teie Brandenburgi ja Potsdami reiside korraldaja
- ekskursioonid Potsdami lossidesse ja aedadesse
- parvematkad läbi Spreewaldi
- temaatilised ekskursioonid tähistamaks Potsdami filmitööstuse 100. aastapäeva ning Preisimaa kuninga Friedrich II 300. sünniaastapäeva.
- broneeringud erinevate kategooriate hotellides (lossid, spaahotellid)
- pädevad giidid, kes räägivad teie emakeeles

STEIGENBERGER HOTEL GROUP

Steigenbergeri nimi on tähistanud nüüd juba üle 80 aasta tipptasemel Euroopa hotelle, võrreldamatut külalislahkust ning esmaklassilist teenindust. Kõik Steigenberger Hotel Groupi hotellid, nii traditsioonilised kui ka modernsed, vastavad meie külaliste kõrgeimatele ootustele. Hotellidega Saksamaal, Austrias, Šveitsis, Hollandis ja Egiptuses pakuvad meie kaks kaubamärki, Steigenberger Hotels ja InterCity Hotels, suurt sihtkohtade valikut.

AIR BALTIC CORPORATION

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) on 1995. aastal asutatud aktsiaselts. Aastal 2010 transportis airBaltic üle 3 miljoni reisija. AirBaltic pakub otselende kõigist kolmest Baltimaade pealinnast. Hetkel pakub AirBaltic lennuühendusi Saksa linnadega Riiast (Läti), Vilniusest, Kaunasest, Palangast (Leedu) ja Tallinnast (Eesti).

germany

SAKSA RIIKLIK TURISMIBÜROO

Saksa Riiklik Turismibüroo on teinud 60 aastat koostööd liiduvalitsusega, et edendada Saksamaal turismi. Ta tutvustab üle maailma Saksamaale reisimise mitmekülgsust. Ta reklaamib suurejoonelist ning kütkestavat toodet: Saksamaad puhkusereisi sihtkohana. Alates 1999. aastast on Saksa Riiklik Turismibüroo vastutav ka piirkondadevahelise siseturismi turustamise eest. Saksa Riiklik Turismibüroo töötab tihedas koostöös ning majanduslikus partnerluses kõikide Saksamaa turismitööstuse tasanditega.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53076506sec.