Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 esitleb end Peterburis

"Euroopa kultuuripealinna aasta mitmekülgse programmi üks eesmärke on elavdada ja tugevdada Tallinna kultuurisidemeid teiste linnade, sealhulgas ka Peterburiga. Ja muidugi tahame oma esitlussarjaga kõigile Peterburi elanikele öelda "Tere tulemast Tallinna!"," kommenteeris SA Tallinn 2011 juhatuse liige Jaanus Mutli.

Külalisi tervitavad Tallinna linnapea Edgar Savisaar, SA Tallinn 2011 juhatuse liige Jaanus Mutli ja programmijuht Jaanus Rohumaa. Esitlusel tutvustatakse põhjalikumalt Euroopa kultuuripealinna programmi kuuluvaid Dovlatovi Päevi Tallinnas, Lõbusate ja leidlike klubi (KVN) suursündmust "Lõbus Tallinn", koolinoorte kaasaegse kunsti triennaali "Eksperimenta!" ja festivali "Stalking Stalker". Oma uue aasta plaanidest räägivad Vene Kultuurikeskus, Eesti Meremuuseum, KUMU kunstimuuseum, Vene Draamateater, Pimedate Ööde Filmifestival, Eesti Kontsert ja Jõhvi balletifestival.

Lisaks saab esitluspeol tutvuda teatri MIM Goes Sustainable & Invalid Robot Factory (Soome) elusrobotitega, kuulata laulja Irise ja Plektrum festivali DJde esinemist ning kontserti "Laulu jäävuse seadus", kus Eva Mitreikina, Jaan Pehk, Sander Saarmets ja 3 Pead kannavad ette Veljo Tormise loomingut kaasaegses interpretatsioonis. Kontserdi visuaalse poole eest hoolitseb Tencu.

"Tallinna kohtumised Peterburis" on Euroopa kultuuripealinna programmi tänavu Peterburis tutvustavatest sündmustest viimane. Varem on koostöös EASiga korraldatud Peterburis turismisektori infopäevad, osaletud Peterburi suurimal turismimessil INWETEX, kogupere spordipeol "Women Fun Run" ning koostöös teatriga Baltiiski Dom Balti linnade festivalil.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54418588sec.