EAS kutsub Peterburi turiste Eestisse

Peterburis ja selle lähiümbruses algas Eestit kui atraktiivset ja mitmekülgset reisisihti tutvustav kampaania. Eesti on Venemaa turistide seas jätkuvalt populaarne reisisihtkoht, seitsme kuuga on Venemaa turistide ööbimiste arv Eestis mullusega võrreldes kasvanud 50%, jõudes rekordilisele tasemele. Kampaaniat korraldatakse Euroopa Regionaalarengu fondi vahenditest.

EASi turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul on talvekampaania põhirõhk erinevate linnapuhkuse võimaluste tutvustamisel. „Tallinn on Peterburi elanike seas tuntud reisisihtkoht, mida on paljud külastanud, kuid külastusest on sageli möödunud aastaid ning selle kampaaniaga loodame nad taas meile külla kutsuda," ütles Tarmo Mutso. Ta lisas, et kampaania põhirõhk on Tallinna linnapuhkuse võimaluste tutvustamisel, kuid tähelepanu juhitakse ka Eesti teistes linnades pakutavatele vaba aja veetmise võimalustele.

Tarmo Mutso sõnul on Eestisse reisimine Venemaa elanike seas populaarne ning seda tõendab ka selle aasta esimese seitsme kuuga Venemaa turistide poolt purustatud nii Eesti külastuse kui ka ööbimiste rekord. „Möödunud aasta seitsme esimese kuu tulemustega võrreldes on Venemaa turistide ööbimiste arv sellel aastal Eestis ligi 50% kasvanud ning Venemaa oli möödunud aastal üks neid väheseid riike, kust pärit turistide arv kasvas Eestis ka eelmisel aastal, mil teiste riikide turistide arv majanduslanguse tõttu valdavalt langes," lausus Tarmo Mutso. Ta lisas, et kõikide eelduste kohaselt kasvab järgmisel aastal Venemaa turistide huvi Eesti vastu veelgi, sest Tallinn kannab siis Euroopa kultuuripealinna tiitlit.

EASi turismiarenduskeskuse poolt korraldatav kampaania Peterburis kestab 18. oktoobrist kuni 14. novembrini. Eestit reklaamivad plakatid on üleval Peterburi tänavatel, metroojaamades, rongides, internetis ja meediaväljaannetes. Eestit tutvustatakse lisaks veel kohvikutes ja spordiklubides, kus näidatakse plasmateleritest klippe Eestist. Lisaks toimub raadios Retro FM auhinnamäng, mille raames loositakse välja 12 eestipärast talvepuhkuse kingitust ning peaauhinnaks on lennureis neljale inimesele Eestisse.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75211096sec.